Jesenski outfit

Nema veze kako ti izgleda dan i gdje ideš i što radiš, ove ćeš odjevne kombinacije moći nositi. Izgledaju tako dobro da ćeš se morati u njima pofotkati i zabilježiti koliko dobro izgledaš.

Znaš onaj dan kada se sve poklopi i odjevna kombinacija koju nosiš izgleda tako dobro da se jednostavno MORAŠ u njoj fotkati i objaviti na društvenim mrežama? E s ovim ćeš outifitima imati upravo takve dane. Trendi su, izgledaju super, za svaki dan i za svakoga. Pravi su jesenski outfiti i svatko ih može prilagoditi svom ormaru i onome što ima u ormaru. Treba ti samo par osnovnih komada i spremna si – možeš ih sve lako rekreirati i izgledati totalno dobro.

1.Dugi pleteni pulover sa sakoom

 

 

Ovo je način kako nositi haljinu, a da ti u njoj bude udobno. Umjesto haljine, nosi tuniku, točnije, dugački pleteni pulover. Možeš definirati struk tako da preko njega staviš tanki remen – ili ne moraš. Uz neke fora najlonke i visoke čizme, neće ti biti hladno čak ni kada se temperature još malo spuste.

Jesenski outfit Traperice su i dalje glavne hlače koje svi nose: Ove su jeseni posebno u trendu 5 modela

2.Casual outfit

 

 

Uopće ne moraš imati neku drugačije i čudne komade da bi izgledala dobro, trebaju ti samo osnovne stvari, a ovo je dokaz. Obična majica dugih rukava, traperice, starke i dugačka vesta. Sve začinjeno s kapom i kul sunčanim naočalama. Tako jednostavno, a tako dobro.

3.Minica i najtrendi cipele sezone

 

 

Mokasinke su obuća sezone, a ako si već pala pod utjecaj ovog trenda i nabavila ih, ovo je samo jedan od slatkih outfita u kojima ih možeš nositi. Umjesto sakoa možeš staviti i kožnu jaknu, i dalje će izgledati bomba!

4.Oversized košulja i kožna suknjica ili hlačice

 

 

Dora je dodala i topić preko zbog čega sve izgleda još bolje! Nemoj košulju zakopčati do kraja da sve bude više casual i da ti se vide hlačice ili suknja – što odabereš i u čemu se osjećaš ugodnije.

Negin Mirsalehi Odjeća za jesen i zimu koju se isplati kupiti u second handu dućanu: Ovih 7 su pravi ulov

5.Koža od glave do pete

 

 

Koža je još jedan veliki trend ove jeseni. Neće biti previše ako staviš na sebe istovremeno i kožne hlače i kožnu jaknu, dapače, može izgledati jako kul. Pogotovo ako je jedno od toga malo oversized.

6.Tajice, marte i shacket jakna

 

 

Tajice su uske pa ti gore treba nešto malo veće da napravi ravnotežu. Shacket jakne su idealne za takve situacije! Jakna i košulja, sve u jedan. Marte će dodano začiniti cijelu stvar. Ako nemaš kožne tajice, mogu ti poslužiti i obične, outfit će i svejedno biti wow.

Moda jesen outfit odjevna kombinacija inspiracija instagram outfit za svaki dan trend

Još vijesti