2Cellos

Zarada na YouTubeu se, uz sve ostalo, mjeri i prema broju pretplatnika koje pojedini kanal ima. Tako je i u Hrvatskoj, iako strani YouTuberi zarađuju i puno više.

Iako YouTube više nije tako popularan kao prije, mnogi YouTuberi se i dalje trude održati svoje kanale tako da su i dalje redovni s videima. Možda je njegova popularnost pala, ali i dalje ima vjernih pretplatnika koji željno iščekuju videa svojih YouTubera! Baš zato oni i dalje uspiju zarađivati preko ove društvene mreže, a zarada im uopće nije loša. Kada je u pitanju Hrvatska, YouTube kanal koji najviše zarađuje bi te mogao iznenaditi. Kako piše Social Blade, u pitanju je poznati hrvatski duo koji je baš nedavno održao svoj zadnji veliki koncert prije raspadanja, a to je 2Cellos.

 

 

U pitanju su violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser koji su odlučili da više neće nastupati i djelovati kao duo, poznatiji kao 2Cellos. No, bez obzira na to, njihov YouTube kanal broji više od 6,3 milijuna pretplatnika!

Baš zbog toga im je odlična i zarada, a kako navode, mjesečno zarađuju od 21 do 337 tisuća kuna. Iako je veliki razmjer ove cifre, od koliko do koliko mogu zaraditi, u pitanju je velika svota tako da je šteta što ovaj duo više neće nastupati zajedno.

Baka Prase YouTube je ugasio kanal Bake Praseta: On je otkrio zašto su mu to napravili i što se dogodilo

Marko Vuletić Marko Vuletić odgovorio hejterima koji prozivaju influencere da ništa ne rade

youtube youtuberi youtube kanal s najvećom zaradom Pretplatnici 2cellos zarada na youtubeu

Još vijesti