Galerija Baka Prase Baka Prase i Anja Blagojević Baka Prase - 2 +6 Baka Prase - 3

Baka Prase je jedan od najvećih YouTubera na Balkanu, a sada je taj dio njegove karijere izgleda gotov. YouTube kanal mu je nestao i izgleda da se više ne vraća. Što se dogodilo? Baka je otkrio koji je pravi razlog!

Nema tko ne zna za Baku Praseta danas! Bogdan Ilić je postao popularan upravo zahvaljujući svom YouTube kanalu. Neki ga obožavaju, neki ga ne mogu podnijeti, ali činjenica je da je jedan od najvećih Youtubera na našem području, na Balkanu. Ima milijune pratitelja. A sada je sve nestalo! Osim što je jedan od najpopularnijih, isto je tako i jedan od najkontroverznijih. Radi stvari koje javnost ne odobrava, ali koje izgleda njegovi pratitelji, većinom mlađa publika, vole. Čak se okušao i u pjevačkoj karijeri. Imao je hrpetinu videa, ali ne više. Kanal je ugašen i ako ga pokušaš pronaći, nećeš uspjeti. Što se točno dogodilo? Da ne bi bilo nagađanja i pogrešnih informacija, Baka je sve javno podijelio.

Razlog za gašenje kanala

Želja da se ugasi kanal nije bila njegova. Kanal mu je ugasio sam YouTube. Razlog? Dobio je tri upozorenja zbog kršenja autorskih prava na sadržajima koje je objavljivao. Radi se o tri videa od prije 2 do 5 godina, koja je podijelio, a koja su bila njegova gostovanja na Pink televiziji.

 

Sve je objavio da ne bi bilo da ikoga laže ili da mu je kanal isključen zbog nekih drugih razloga koji će se sigurno početi pričati kao mogući. Mnogi su ga smatrali štetnim i željeli su da se njegov kanal ukloni. Potpisivale su se peticije, ali ništa nije prošlo i ništa od toga nije utjecalo na gašenje kanala. Samo činjenica da je imao problema s autorskim pravima na tri videa.

Marko Vuletić Marko Vuletić odgovorio hejterima koji prozivaju influencere da ništa ne rade

Rupert Grint, Miley Cyrus i Zayn Malik Što bi bili da nisu postali glumci i pjevači? Slavni su otkrili čime su se htjeli baviti u životu

baka prase YouTube kanal gašenje razlog bogdan ilić

Još vijesti