Slika nije pronađena

Ne bi niti očekivali da netko iz Hrvatske ima ovoliki broj pratitelja, ali jedan je kanal ipak odskočio i zahvaljujući talentu uspio sakupiti gotovo 6 milijuna pratitelja. Pratiš li i ti ovaj kanal?

Milijun pretplatnika je lakše ostvariv cilj stranim Youtuberima koji u svojim videima pričaju na engleskom, jer tako imaju puno širu publiku i prate ih ljudi iz cijelog svijeta. Youtuberima s našeg područja to nije toliko lagan cilj, ali ga je moguće dostići. Pa ipak, domaći YouTube kanal koji ima najviše pretplatnika ne pripada nikakvom influenceru, već glazbenicima, što je i za očekivati. Tako je domaći kanal broj 1 kada se gledaju pratitelji onaj 2Cellosa, koji trenutno imaju 5.73 milijuna pretplatnika!Odmah na drugom mjestu po broju pretplatnika nalazi se i jedna polovica 2Cellosa, Stjepan Hauser, koji ima 1.88 milijuna pretplatnika.

U top 3 osim 2Cellosa, došao je i kanal Doctor D.S.Vlasnik ovog kanala je mladi dečko David Skrbin čiji je kanal na principu 'uradi sam' gdje izrađuje svakakve izume poput tenkova, bicikla, motora ili roštilja na kotačima. Sve stvari u videima sastavlja sam.

Ovo je trojka koja vodi po broju pretplatnika i nije im se baš tako lako približiti, ali ih niti prestići! Od Youtubera/influencera, prvo ime na listi, tek na broju 15. je TheSikrt s 518k pretplatnika.

Pogledajte još:

Otišla zbog skandala: Jedna od najpopularnijih Youtuberica se nakon dugo vremena vratila!

Bi li ti bila dobar i uspješan Youtuber? Ako imaš ovih 9 osobina – otvaraj YouTube kanal ODMAH!

KVIZ: Imaš li šanse postati popularan youtuber?

Hrvatska youtube youtuberi

Još vijesti