Slika nije pronađena

Poznata lica s regionalne YouTube scene okušala su se ovog puta u jednoj malo drugačijoj, ali opet sličnoj ulozi – postali su glumci. Izašao je trailer koji otkriva koga ćemo to sve na jesen gledati na velikom platnu i o čemu se film uopće i radi.

Vid Juračić, vloger i influencer koji je široj javnosti najpoznatiji kao autor serijala o zagrebačkim kvartovima, 'Kvart priča', nastavlja privlačiti pažnju i svakim svojim novim projektom. Nakon vrlo uspješnog partyja na krovu garaže Tuškanac, na njegov je YouTube kanalu osvanula i jedna pomalo neočekivana najava, piše Buro247. On je, naime, prije nešto više od mjesec dana, sa svojim pratiteljima podijelio vijest da uskoro putuje u Tursku raditi nešto jako kul, ali nije otkrivao o čemu se točno radilo. Danas znamo odgovor - Vid je, zajedno s kolegama YouTuberima iz regije, snimao igrani film.


Film nosi naziv 'Ideš? Idem!' i donosi priču o jednoj razuzdanoj proslavi rođendana, jednom neplaniranom putovanju i cijelom nizu nevolja koje će taj put pratiti.Film je režirao Ljubo Zdjelarović, za scenarij je bila zadužena Nikolina Bogdanović, dok produkciju potpisuju producenti zaslužni za hit film o navijačima, 'ZG80'. Uz Vida Juračića, u filmu će se glumiti i Bogdan Ilić (Baka Prase), Veronika Rosandić, Kaja Kočevar (Kaya Solo), Fran Lauš, Nenad Ristić (Tony TCTN), Nika Ilčić, Amel Družić (Meca Cazin), ali i dečki iz trap grupe High5, kao i doajen hrvatskog glumišta, Zijad Gračić, piše Buro247. 'Ideš? Idem!' će se (ekskluzivno) u kinima moći pogledati od jeseni, a više će detalja biti dostupno uskoro.


Foto: YouTube printscreen/ YouTube/ Instagram

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

'It: Chapter 2' objavio je svoj finalni trailer – nemojte propustiti ovo horor remek djelo

'Mala sirena' postaje film! Disney iznenadio odabirom glavne glumice za ulogu Ariel – što ti misliš?

[OMG] Ljudi imaju poteškoće sa spavanjem nakon gledanja najnovijeg horora 'Midsommar'

trailer regionalni youtuberi najava kino youtube film youtuberi ideš? idem!

Još vijesti