Tiktokerica Basia Query pokazala rezultate estetske korekcije

Trend velikih i sočnih usana toliko je popularan, da je popunjavanje usana filerima valjda jedna od najčešće traženih estetskih korekcija u svijetu.

Gledajući planetarno popularne zvijezde i influencerice koje su se podvrgnule ovom zahvatu, mnoge djevojke slijede primjere s društvenih mreža pa odlaze u klinike za estetske zahvate iz kojih znaju izaći doslovce unakažene.

To se dogodilo i tiktokerici iz SAD-a koja je nakon tretmana povećavanja usana dobila takve usne, kojima bi doslovce mogla odčepiti i najzačepljeniji odvod. Šalu na stranu, izgledala je zastrašujuće, bilo je zasigurno bolno i po život opasno.

Basia Query već se ranije podvrgavala ovakvim tretmanima, međutim, posljednji je po nju bio životno opasan. Usne su joj počele toliko oticati da je zbog alergijske reakcije završila u bolnici. „Ne preporučujem“, stoji ispod videa koji je objavila na Tiktoku i koji je pogledan 2,8 milijuna puta.

 

@basiaquery 0/10 do not recommend #fyp #lips #hylauronpen ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop

 

Par dana kasnije, nakon što se oporavila, Basia je snimila novi video u kojem je objasnila kako je povećavala usne kod iste djevojke i s istom metodom. Kako kaže, bila je samo alergična na kremu za lokalnu primjenu, koju nikad prije nije koristila.

 

@basiaquery Replying to @alyssaschall ♬ original sound - Basia Query

 

Ipak, to ne znači da će odbaciti proizvod ili uslugu te je očigledno da je jedno ovakvo neugodno iskustvo neće odvratiti od daljnjih estetskih korekcija.

Iako ih je uvjeravala da je sve uredu, pratitelji na društvenoj mreži pozvali su je da prestane, jer je prirodno lijepa.

povećanje usana fileri povećanje usana filerima Basia Query Alergijska Reakcija

Još vijesti