Kylie Jenner

Sve smo barem jednom razmišljale o većim i punijim ustima, ali odlazak pod iglu je jedno veliko NE! Na sreću, postoji jedan sastojak koji nam je svima dostupan, a dokazano povećava usne i daje efekt filera.

Balzami za usne Najbolji balzami za usne: Izdvajamo ti ih 9, a svi imaju odlične recenzije

Što je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina (poznata i kao HA) prirodni je šećer prisutan u tijelu i može se dobiti i iz trske šećera za formulacije njege kože. Kada se nanese na kožu, može privući vodu iz okoline i drugih proizvoda za njegu kože, zaključavajući ih u donjim slojevima i ostavljajući ten zategnutim i hidratiziranim, s zaštitom kože od izloženosti slobodnim radikalima poput UV zraka, zagađenja i drugih okolišnih agresora, koji uzrokuju oštećenje kože. Hijaluronska kiselina je odličan sastojak u njezi lica jer može prodrijeti u donje slojeve kože i potaknuti proizvodnju kolagena i elastina, ostavljajući te s zategnutim, mladolikim licem koje ima puno elastičnosti.

Šminka Zaboravi na Dior i ostala skupa ulja za usne – jedno drogerijsko se izdvojilo kao glavni favorit

Što se događa ako staviš hijaluronsku kiselinu na usne?

Baš kao i ostatak lica, naše su usne sklone gubitku vlage tijekom dana. Nanošenjem hijaluronske kiseline na usne osiguravaš da ovaj pametan sastojak privuče vlagu u tvoje usne i zaključa ju na tom mjestu. Također možeš primijetiti da tvoje usne izgledaju malo punije zahvaljujući poticanju proizvodnje kolagena koje pruža hijaluronska kiselina. To vjerojatno objašnjava zašto se injekcijski tretmani, poput filera, provode upotrebom oblika hijaluronske kiseline. To objašnjava zašto hijaluronska kiselina definitivno može pridonijeti punoći tvojih usana.

 

 

Kako koristiti hijaluronsku kiselinu za povećanje usana?

Zamisli da su tvoje usne poput balona koji gubi zrak, mogu izgledati manje, mogu biti suhe, pa čak mogu i izgledati staro i osušeno. Zato nanosiš serume na bazi hijaluronske kiseline kako bi ih ponovno vratila u život. Nanošenjem hijaluronske kiseline na usne ispunit ćeš svaku stanicu kože esencijalnom vlagom, što će rezultirati prirodnije punijim izgledom, s vidno poboljšanim sitnim linijama i pukotinama. Srećom, formule sjajila za povećanje usana koje su nekad uzrokovale peckanje kako bi se usne povećale padaju u zaborav. Umjesto toga, pronaći ćeš mnoštvo formula koje sadrže hijaluronsku kiselinu s dokazanim rezultatima u hidrataciji i povećanju usana, bez nelagode ili traume koja može nastati na usnama.

 

@danicolexx How to get bigger lips 🫶🏼 #hyaluronicacid #skincare #lips #lipfillers #koreanskincare #hacks ♬ Never Lose Me - Flo Milli

 

Hoće li nanošenje hijaluronske usne učiniti većima?

Da, doista hoće! Kao što smo već spomenule, hijaluronska kiselina je sastojak koji se nalazi u injekcijskim filerima za povećanje usana kako bi im dala veći, puniji izgled. To se može postići i kada naneseš HA na površinu kože, iako nije jednako učinkovito. Ako želiš svakodnevno koristiti proizvod za usne obogaćen hijaluronskom kiselinom, primijetit ćeš da usne izgledaju glađe, mekše, s primjetnim smanjenjem sitnih linija. To će se s vremenom smanjivati svake večeri i zahtijevati ponovnu primjenu svako jutro.

Emili Dragaš Emili Dragaš uvijek ima odličan nude kombo na usnama – otkrila je koje proizvode koristi

Rješava li hijaluronska kiselina hiperpigmentaciju?

Da, ako te brine pigmentacija oko usana, HA može djelovati protiv toga i posvijetliti kožu. Hijaluronska kiselina prodire u duboke slojeve kože pa je zaštitna kožna barijera ojačana i ispravno funkcionira, što znači da se može boriti protiv slobodnih radikala koji stvaraju tamne mrlje i hiperpigmentaciju. Protivljenjem tom oštećenju i održavanjem hidratacije kože tijekom vremena primijetit ćeš da se područja pigmentacije čine svjetlijima.

Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, tvoje usne mogu doživjeti preporod - postati punije, mekše i osvježene. Ovaj čudesni sastojak ne samo da privlači vlagu i pomaže u smanjenju sitnih linija, već i djeluje protiv hiperpigmentacije, ostavljajući te s osvijetljenim i sjajnim osmijehom. Srećom, era neugodnih sjajila za povećanje usana sada je prošla, a hijaluronska kiselina pruža jednostavno, učinkovito rješenje za ljepotu tvojih usana.

 

Ljetni look Trik za šminkanje vizažistice kraljevske obitelji: Evo kako da ti ruž na usnama izgleda dobro cijeli dan

pune usne hijaluronska kiselina ha Kylie Jenner fileri efekt filera veće usne povećanje usana

Još vijesti