Slika nije pronađena

U jednoj epizodi serije 'Keeping Up With The Kardashians' 2015. godine je rekla da koristi privremene filere u usnama jer je 'uvijek bila nesigurna zbog izgleda svojih usana'. U početku je za svoje velike usne 'okrivljavala' šminku, no nakon nagađanja fanova je ipak priznala... 'S obzorom da me ljudi uvijek osuđuju, nisam htjela to odmah priznati', rekla je...


Zahvaljujući svojem pomalo plastičnom (ali zavidnom, priznat ćemo!) izgledu, Kylie je izgradila čitavo kozmetičko carstvo, Kylie Cosmetics, koje danas vrijedi oko 450 milijuna dolara i postala službeno najutjecajnija osoba na društvenim mrežama na svijetu. No, odlučila je da će ubuduće furati prirodniji izgled i filere je proglasila svojom prošlošću.

Nakon što je objavila fotku sa svojom frendicom Stas, ekipa na Instagramu je zaključila da Kylie izgleda nekako drugačije, kao 'ona stara Kylie'.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Jennerici nije trebalo dugo da odgovori znatiželjnoj obožavateljici 'riješila sam se filera'.


Većina ekipe ju je podržala utvrdivši da joj bolje stoji prirodniji look. Na Snapchatu je uskoro zatim pokazala svoje nove usne i moramo priznati da joj ništa ne fali!

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on


Dobrodošla stara Kylie!Foto: Instagram/Profimedia

M.Z.

Provjeri još...

SAY WHAT Kylie je upravo izbrisala tonu fotki s Instagrama, fanovi zatečeni

Želimo biti Kylie Jenner – znate li koliko ona zaradi na svakoj objavi na društvenim mrežama?

HOT or NOT? Kylie Jenner obukla nešto za što smo mislili da je totalno OUT

Usne prirodno fileri Kylie Jenner

Još vijesti