Slika nije pronađena

Već puno puta smo vidjeli razna sjajila i ruževe koji djeluju na način da 'povećaju' usnice pomoću sastojaka od kojih su napravljeni. Neki od njih nisu imali zadovoljavajuće rezultate, dok drugi djelovali jako slabo ili gotovo nikako. No, očito da postoji jedno sjajilo od Essenca koje ima zaista odličan učinak!

Gotovo svaka cura je barem jednom probala sjenilo uz pomoću kojeg ti se povećaju usnice, bez obzira na to željela velike usnice ili ne! Nekada je to fora isprobati samo iz znatiželje, ali postoje djevojke koje na svakodnevnoj razini koriste ovakva sjajila kako bi imale veće usnice. No, kod većine sjajila je problem što djeluju jako slabo ili gotovo nikako, ali je jedna djevojka na TikToku snimila video tog jednog sjajila i to baš od Essenca koje očito ima odličan učinak.

Napravila je usporedbu gdje je na pola usne stavila ovo sjajilo, dok na drugoj polovici nema ništa, a sve to kako bi se na kraju vidjela očita razlika i djelovanje ovog proizvoda. Radi se o sjajilu iz kolekcije 'Shine Extreme', ali je specifično jer se radi o onom iz te kolekcije koji ima plumping učinak za povećanje usana. Kao što je vidljivo na videu, ovo sjajilo je dalo odlične rezultate jer je vidljivo koliko je povećao usne. Ovaj proizvod će se svidjeti svakoj curi koja želi da joj usnice izgledaju veće, pa makar iz znatiželje i bez obzira na to koliko dugo traje učinak povećanja usnica.

Pogledajte još:

Kako da ti korektor traje duže? Essence je podijelio trik kako ga iskoristiti do zadnje kapljice

Najbolji Essence proizvodi za šminkanje koji te sigurno neće razočarati! Ovih 6 su siguran odabir

Koliko su stvarno dobre jeftine maskare? Isprobala je popularne Essence, Catrice i Evelin maskare

sjajilo plumping essence povećanje usana

Još vijesti