Slika nije pronađena

Koliku transformaciju može napraviti nekoliko godina! Došao je novi trend u kojem ljudi pokazuju svoju transformaciju izgleda nakon što su prošli pubertet – i kod nekih je razlika stvarno šokantna.

I mala promjena na licu poput toga da drugačije počupaš obrve može napraviti itekako veliku razliku u tvom izgledu, a Sophie je pokazala da isti efekt ima i stavljanje filera u usne. Objavila je fotku kako je izgledala prije dok je bila malo mlađa i kako izgleda sada kada je odrasla s 21 godinom, a tvrdi da je jedina razlika, osim odrastanja, u tome da je povećala usne. Transformacija je dramatična i da vidiš obje fotke odvojene, ne bi vjerovala da je to ista osoba. Video je s razlogom postao viralan.

@sewphy

All I got is lip fillers, the rest I just grew up

Careless Whisper - George Michael

Očigledno je da je počela nositi i drugačiju frizuru, kao i da se počela drugačije šminkati, ali mnogi sumnjaju da je stvar baš samo u filerima. Iako tvrdi da nije radila nikakve druge zahvate i da su samo usne povećane što je zaslužno za takvu promjenu, njeni su pratitelji sigurni da su u pitanju još neki estetski zahvati, poput primjerice nosa. Što ne mora biti istina. S obzirom na moć šminke i konturiranja, oni koji su dobri u tome mogu samo tako uz pomoć makeupa učiniti da im nos izgleda vizualno manji ili da im lice dobije malo drugačiji oblik. Ali bez obzira na to što drugi rekli, transformacija je wow! Dokaz da mala promjena na licu, poput većih usana, može napraviti novu osobu od tebe.

Pogledajte još:

Kako sakriti podbradak i definirati čeljust kada se fotkaš? Samo trebaš ovako staviti jezik

Dobro došli u brutalan svijet modelinga: Cura u suzama ispričala što je brend tražio od nje

Najzgodniji princ koji trenutno postoji: Danski princ Nikolai je odrastao i cure su lude za njim [FOTO]

odrastanje transformacija izgleda fileri prije vs. sada

Još vijesti