Kylie Jenner

Dugo je vremena Kylie Jenner zanijekala plastične operacije na svom licu i tijelu, mada su neke stvari svima bile i više nego očite.

U finalu sezone „Kardashians“, kako prenose američki mediji, 25-godišnjakinja je ipak otkrila što doista misli o plastičnim operacijama koje je napravila još kao tinejdžerica.

 

 

U razgovoru s prijateljicom Anastasijom Karanikalaou, dotaknula se teme povijesti estetskih zahvata na svome tijelu pa je tako pred gledateljima otkrila je kako je išla na povećanje grudi sa 19 godina, zbog čega sada žali. Sve se to odvilo godinu dana prije nego što je ostala trudna, a ovo je prvi puta da je u javnosti priznala da nosi implatante. 

„Voljela bih da to nikad nisam napravila. Preporučujem svima koje razmišljaju o tome da pričekaju nakon djece“, sugerirala je Kylie drugim djevojkama, poučena vlastitim iskustvom. 

Kylie je od svoje devete godine odrastala pod svjetlima reflektora, otkako je počeo najpoznatiji reality show „Keeping Up With Kardashians“. Čini se da je teret slave ipak bio previše za tinejdžericu. Kako je priznala, osjećala se vrlo nesigurno zbog svojih usana pa je sa 15 godina otišla na prvi zahvat i ugradila filere.

No po jednom detalju možemo posebno zaključiti kako je Kylie požalila svoje estetske zahvate.

„Imam kći i srce bi mi se slomilo kada bi htjela srediti svoje tijelo s 19 godina. Ona je nešto najljepše ikada“, bila je emotivna Kylie.

Rekla je kako želi biti najbolja mama i najbolji primjer svojoj djeci.

„Samo bih voljela da mogu biti ona (Stormi) i sve to učiniti drugačije. Zato ne bih ništa dirala“, rekla je kroz smijeh Kylie.

 

Kylie Jenner estetske operacije povećanje grudi fileri Kardashiani

Još vijesti