How to Lose a Guy in 10 Days

Imate iza sebe neke propale veze, promašene spojeve i baš se trudite pronaći savršenog dečka, no nikako vam ne polazi za rukom.

Ne možete shvatiti zašto ste još uvijek slobodni, a prijateljice vas tješe s riječima da su dečki budale koje ne vide kvalitetu ili vam jednostavno govore da se strpite i da će se već naći onaj pravi za vas.

Zasigurno da negdje postoji vaša srodna duša, no što ako postoji i opasnost da svojim stavom i ponašanjem otjerate upravo takvu osobu od sebe.

Donosimo vam zato nekoliko tipičnih stvari i ponašanja zbog kojih odbijate suprotni spol i zbog kojih nemate sreće u ljubavi.

1. Očiti nedostatak samopouzdanja

Mnoge cure s niskim samopouzdanjem se i same omalovažavaju pred dečkima, npr. pokušavaju mu ugoditi u apsolutno svemu, stavljaju uvijek njegove interese ispred svojih i slično. Na žalost, takve cure privlače samo manipulatore i takve veze ne mogu završiti sretno. Da biste pronašle onog pravog, morate voljeti sebe i ono što jeste. Zdravim samopoštovanjem, privući ćete pažnju pravog dečka.

2. Izigravanje hladne kraljice

Možda ste introvertirani i možda se generalno ne možete otvoriti lako novim ljudima u vašem životu. Ista stvar je i s potencijalnim udvaračem. Možda vam je on dao do znanja da mu se sviđate, no vi ga jednostavno odbijate; ne prihvaćate njegove očite signale, komplimente, pokušaje uspostave komunikacije ni pozive za kavu ili druženje, već ne dižete pogled sa svojeg mobitela, dok vam on pokušava nešto reći. Time mu jednostavno dajete do znanja da niste zainteresirane. Nitko vam ne može udvarati vječno i pokazivati naklonost, dok vi konstantno izigravate ledenu kraljicu.

3. Izigravanje kraljice drame

Sušta suprotnost hladnoj kraljici je kraljica drame. Dakle, započeli ste slatka dopisivanja i druženja s dečkom, no on vam je jednostavno utekao. Možda ste mu počele slati gomilu poruka na dnevnoj bazi, možda ste mu priredile kakve ljubomorne ispade, čak i plač i frajer se jednostavno spasio na vrijeme. Morate shvatiti da u stvarnom životu nije kao u serijama ili sapunicama i da nitko ne voli drame. Pokušajte se opustiti i ne reagirati na svaku sitnicu tako burno. To će vam i generalno olakšati život.

4. Negativan stav prema dečkima

Imate li neugodna iskustva iz bivše veze, jesu li možda vaše prijateljice bile s nekim dečkima koji su ih loše tretirali? Iz svega ste toga izvukli zaključak kako su dečki nužno loši i ne ustručavate se upotrijebiti ružne riječi za muški rod. No, zbog svojih iskustava - ne možete generalizirati, a takvim negativnim stavom stvarno možete otjerati dečke od sebe.

5. Zračite negativom

Ujutro mrzite što morate ustati, mrzite školu u koju idete, živciraju vas vaše frendice, braća, sestre, a ponekad nervirate i sebe same. Dok tako sipate negativu zbog svog načina života, potencijalnom dečku izgledate kao da trebate nekog tko će vas spasiti. Možda vam se taj dečko boji i približiti kako ne biste i njega počeli mrziti kao i sve drugo u vašem životu.

6. Glumite da ste nešto što niste

Svidio vam se neki dečko i kako biste ga impresionirale, lažete o omiljenom bendu, omiljenim aktivnostima i prikrivate svoju pravu osobnost, jer smatrate da ga takve kakve jeste ne biste nikad privukle. Možete glumiti na kratke staze, ali ne i na duge. Kad druga strana uskoro shvati da ste se izdavali za nekog tko niste, naravno da će vas napustiti.

7. Previše ste fokusirane na fizički izgled

Nema ničeg lošeg u tome da ste fokusirane na to kako izgledate: da pazite na makeup, odjevne kombinacije, da brinete za izgled i zdravlje svog tijela. No, u svemu treba imati zdrav osjećaj za mjeru. Dečki jesu privučeni fizičkom ljepotom, no njima je isto tako bitno i ono što se nalazi unutra: nečiji karakter, stavovi i osobnost. Stoga nemojte ulagati samo u ono fizičko, nastojite se svakim danom razvijati kao osoba u cjelini. Učite, čitajte, obrazujte se i širite svoje horizonte. Da, dečki uživaju u pogledu na lijepu djevojku, ali isto tako žele i onu s kojom mogu o svemu popričati.

8. Nedovoljno ste spremni za promjene

Možda ste započele neke veze, da bi se dečko odjednom ohladio od vas i pozdravio se. Moguće da je bio zaljubljen u vas, ali je naknadno shvatio da vi jednostavno niste spremne za vezu. Možda je shvatio da je vama dobro ovako dok ste same, da vam je i više nego dovoljno društvo koje imate i da se nikako ne uklapa u vašu životnu rutinu. Naime, kad ste s nekim u vezi, to neminovno unosi promjene u vaš život pa se svakako pitajte jeste li doista spremne na promjene koje donosi veza. Želite li vi stvarno vezu ili želite dečka samo zato što ga imaju sve vaše prijateljice pa osjećate svojevrsnu vrstu pritiska da ga i vi morate imati.

 

 

zašto nemam dečka zbog čega nemate sreće s dečkima stvari zbog koje odbijate dečke zašto nemam sreće u ljubavi ljubav i veze dečki i dejtanje kraljice drame ledena kraljice

Još vijesti