Slika nije pronađena

Ovo su karakteristike kakve dečki vole na curama i zbog kojih će pasti na tebe. Neke možda nećeš tako lako usvojiti, ali vježba čini majstora.

Možda ti se u nekom trenu učini zabavno i primamljivo biti k*** i misliti samo i isključivo na sebe, ali takve cure su ništa osim nevolje. 'Zločeste' cure nisu društvo kojem se želiš pridružiti, ali to ne znači da ne možeš od njih naučiti nekoliko stvari. Nekada će ti takva cura maznuti simpu pred nosom, a to nije zato što je nije briga za apsolutno ništa na svijetu nego zbog nekih osobina koje su primamljive dečkima, ali i koje će ti dobro doći u životu općenito. Nemoj postati jedna od njih, ali nauči ove stvari od njih. Ovo su karakteristike koje imaju one, a koje trebaš i ti 'ukrasti'.

1.Ne boje se biti drugačije i nije ih briga za tuđa mišljenja
Biti još jedna kopija u nizu nije zanimljivo niti će te to izdvojiti od svih drugih cura. Svatko je poseban na svoj način, a što god da tebe čini posebnom – prihvati to i nosi s ponosom. Bilo da već neko vrijeme gledaš odjevni komad u izlogu koji bi tako rado htjela isfurati, ali misliš da to nije za tebe ili se želiš upisati na neki hobi koji nije tipičan ili ženski, napravi to. Budi ti. Napravi nešto neočekivano što želiš napraviti, ali se bojiš. Nemoj brinuti za mišljenja drugih niti dopustiti im da te sputavaju.

2.Pune su samopouzdanja
Sigurno si već puno puta čula da je samopouzdanje vrlo bitno i da će te učiniti privlačnijom. I to je skroz istina. Dečki će češće pasti na cure koje isijavaju samopouzdanjem. Ima nešto u njemu što privlači – bilo simpu ili nove prijatelje. Zločeste cure se uvijek čine kao da imaju sve samopouzdanje ovog svijeta, a ako ga i nemaju, predstavljaju se drugima kao da ga imaju. Ovo je karakteristika osobnosti koju def želiš preuzeti od njih.

3.Opuštene su
Uvijek će biti nešto u životu što će te mučiti. Hoćeš li dozvoliti tome da te u potpunosti preuzme i samo ti to bude na pameti ili ćeš se nekada odmaknuti od svega i opustiti se, to ovisi o tebi. Ako ćeš biti non stop pod stresom, to će se vidjeti na tebi i nećeš tako privući simpu. Pronađi hobi ili neki mali ritual koji tebe smiruje i redovito se time bavi. To može biti trčanje, čitanje, izrada nakita, bavljenje jogom... Nemoj pretjerati i zapostaviti školu ili izvanškolske aktivnosti kada postane prestresno, samo pronađi svoj način za opustiti se i ubaci to u svakodnevicu. Osjećat ćeš se bolje, a onda ćeš i zračiti pozitivnije.

4.Ne boje se stajati same na školskom dvorištu
Dečki vole kada ti mogu pomoći s nekim sitnicama, ali neće ih osvojiti cure koje su nesposobne ili koje se tako predstavljaju. Samostalnost je još jedna vrlina koju imaju zločeste cure, a koju možeš pokupiti od njih. Nije tako strašno napraviti nešto bez svojih frendica. Iako je ugodno i lijepo imati nekoga kraj sebe, nekada nećeš imati, ali to nije razlog da se stresiraš. Izgledaj samopouzdano dok to radiš i uhvatit ćeš pažnju. Biti samostalna možeš na hrpu načina – kreni od sitnica i napreduj po malo.  

5.Brutalna iskrenost
Dečki mrze kada im cure indirektno žele nešto poručiti. Osim što nema šanse da skuže što točno želiš, vjerojatno neće napraviti ono što želiš i svi će biti frustrirani. Kada ti nešto ne odgovara, nemoj se praviti da je sve okej, reci što te muči i kako se to može popraviti. Budi brutalno iskrena i nemoj se brinuti da ćeš ispasti pregruba ili hladna. Preferiraju iskrenost ispred glumatanja.

6.Ne treba te biti sram biti zavodljiva – u pravoj količini
Zločeste cure se čine kao pro zavodnice i kao da uopće nemaju srama. Nekada malo pretjeraju, ali uz pravu dozu zavodljivosti, možeš dečkima biti itekako zanimljiva. Cure su nekada sramežljive po tom pitanju, ali činjenica je da ne bi trebale biti jer nemaju razloga. Simpa će ostati bez teksta ako napraviš nešto totalno neočekivano i preuzmeš kontrolu. Budi ti ta koja će inicirati poljubac ili ta koja će prva poslati neku zavodljivu poruku, što je najgore što se može dogoditi?

Foto: Shutterstock.com - Kaponia Aliaksei/ Shutterstock.com – Tuzemka/ Shutterstock.com - Master1305/ Shutterstock.com - Kaponia Aliaksei

M.T.

Pogledajte još:

Reći će ti i ono što ne želiš čuti – 'zločeste' prijateljice su zapravo najbolje prijateljice

Nezreli, zločesti, mamini sinovi i drugi – 7 tipova dečkiju koje trebaš izbjegavati

Zašto dečki vole zločeste cure? Ovo je 5 glavnih razloga

Dečki zločeste cure zavođenje osvoji simpu osvajanje Karakteristike

Još vijesti