Love is Blind natjecateljice

Puno se toga može promijeniti nakon što se ugase kamere. A što se dogodilo s pet parova iz nove sezone realityja „Love is Blind“? Jesu li njihove ljubavi preživjele ili su se neke i raspale?

Je li ljubav slijepa? To je ono što se pita ovaj reality. Bi li se mogli toliko zaljubiti u nekoga bez da ga vidimo, da se fizički izgled ostavi po strani, a gleda se samo karakter i ono iznutra? U prošloj sezoni kao da nije toliko parova na kraju završilo zajedno, a kakvo je stanje u posljednjoj četvrtoj sezoni? Vidjeli smo što su parovi odabrali na oltaru, ali svi znaju da se stvari mogu totalno promijeniti kada se ugase kamere i kada prođe neko vrijeme. Iako nije prošlo toliko vremena, ipak je već neko vrijeme od snimanja iza nas. Gdje su sada svi parovi i u kakvom su statusu njihovo veze?

Jackie i Josh – zajedno su

 

 

Jackie je usred emisije prekinula s Marshallom i ipak odabrala drugog dečka, s kojim je također pričala u prvoj fazi realityja, Josha. Na malim je ekranima to izgledalo tako dramatično, ali Jackie je objasnila da se s Joshom nije našla dok ona i Marshall nisu bili skroz gotovi. Iako nam je bio žao Marshalla, izgleda da se tako trebalo dogoditi jer Jackie i Josh su službeno par. Čak su se i uselili zajedno.

Brett i Tiffany – u braku

 

 

Oni su djelovali kao najčvršći par ove sezone i njihov se odnos nije poljuljao ni nakon snimanja. I dalje su u braku i ljubav između njih je od kraja snimanja samo još narasla.

Kwame i Chelsea – u braku

 

 

Ne samo da su njih dvoje još uvijek u braku, nego je Chelsea čak upoznala i Kwameovu mamu! Njihov je odnos prikazan puno dramatičniji nego što je bio, barem se to da iščitati iz njegove posljednje Instagram objave. Odnos im je super i dalje i sve samo ide na bolje!

Reality emisije Scene u reality emisijama kojima ne smiješ povjerovati: 7 situacija koje su često odglumljene

Bliss i Zack – u braku

 

 

Ni treći par koji je rekao „da“ nije u međuvremenu prekinuo. Bliss i Zack se još čvrsto drže. Iako su imali nekih problemčića, to ih nije previše poljuljalo. S obzirom kako su se upoznali i kojom se brzinom njihov odnos razvijao, i očekivali su neke padove u svom odnosu, ali sve u svemu – i dalje su super sretni i zaljubljeni.

Paul i Micah – dali su si drugu šansu, ali više ipak nisu zajedno

 

 

Jedini par koji je na oltaru ipak prekinuo. Micah je bila povrijeđena kada je Paul rekao „ne“, ali mu je ipak dala drugu šansu. No, ništa od toga. Iako su se nakon snimanja još kratko viđali, ta je veza sada iza njih i njihovi su se putovi nastavili u različitim smjerovima.

Perfect Match Koji su parovi iz realityja „Perfect Match“ i dalje zajedno, a koje su ljubavi puknule?

Netflix love is blind Četvrta sezona parovi nakon snimanja nakon emisije tko je zajedno gdje su sada

Još vijesti