Love is Blind

Ukoliko si se i ti navukla na Netflixov reality „Love is Blind“, zanimat će te kako izgledaju neki detalji iza kamere koje ne vidimo i ne znamo. Natjecatelji moraju poštovati različita pravila tijekom snimanja.

Sigurno si se pitala neke od ovih stvari koje ćemo ti sada otkriti. Upravo na Netflixu izlazi nova sezona realityja „Love is Blind“ – i to je već peta po redu! Ukoliko si se već i ti navukla na ljubavne drame novih kandidata, bit će ti zanimljivo saznati neke detalje sa snimanja koje do sada kao gledatelj sigurno nisi znala. Koliko dugo kandidati smiju pričati u kabinama, kako se određuju parovi te što sve smiju, a što ne smiju raditi? U nastavku pročitaj 12 strogih pravila kojih se moraju pridržavati.

1.Nema kršenja pravila, kandidati se međusobno stvarno ne vide prije otkrivanja
Nema iznimka od ovog pravila. Jednako kako vidimo, tako i je. Nema varanja i kandidati se po prvi put vide tak na „otkrivanju“.

2.Produkcija im uzme mobitele
Nemaju ni mobitele ni Internet. Sve to dobiju tek nakon faze medenog mjeseca.

3.U kabinama se upoznaju 10 dana
Upoznavanje dok pričaju u kabinama traje samo 10 dana. To je rok koji imaju za zaprositi se ukoliko žele u sljedeću fazu.

Reality emisije Scene u reality emisijama kojima ne smiješ povjerovati: 7 situacija koje su često odglumljene

4.Tijekom spojeva ne mogu izaći na WC
Kada su u kabinama na spoju, ne mogu samo kratko skoknuti na WC, moraju čekati da spoj završi.

5.Snima se po 18-20 sati dnevno
Snimanje traje po praktički cijeli dan. Nije lako raditi na jednom ovakvom showu. Stres je to i za kandidate i za produkciju.

6.Godinu dana nakon snimanja ne smiju javno pričati o svom ljubavnom statusu
Ništa, ni glasa o ljubavnom statusu. Potpisuju se ugovori koji im to zabranjuju, a razlog je vjerojatno kako bismo svi gledali „Reunion“ epizode.

7.Kandidati sami biraju s kim će ići na dejt, produkcija ih jedino posloži za prvi spoj
Nakon što ih produkcija posloži za prvi spoj, to je to, dalje odlučivanje s kim će na spoj ostaje na kandidatima. Sami se mogu javiti i izraziti želju da žele na spoj s nekom osobom.

8.Zaručnički prsten mogu kupiti sami ili odabrati neku od opcija koja im je ponuđena u showu
Zaručničko im prstenje ne daje nužno show. Oni koji žele, mogu donijeti prsten iz vanjskog svijeta, a oni koji to ne naprave, dobiju izbor od produkcije. Imaju na izbor nekih 10-12 stilova prstena.

9.Mogu pričati u kabinama koliko god dugo žele i koliko god puta na dan žele
Kada se tek upoznaju, razgovori im traju desetak minuta, ali kasnije, kada krenu produbljivati odnos, mogu biti u kabinama i po nekoliko sati, koliko god žele. Mogu se vidjeti i nekoliko puta dnevno. Tu nema nikakvih restrikcija.

Kardashiani Producenti realityja „Keeping Up With Kardashians“ otkrili tko je najveća drama queen, a tko im je najdraži

10.Kabine su zvučno izolirane i kandidati se čuju preko zvučnika
Ako si i ti mislila da se kandidati čuju kroz staklo na sredini, onda si kao i mi bila u krivu. Svaka je kabina zvučno izolirana i kandidati jedan drugog čuju kroz mali zvučnik koji je smješten na prednjem zidu.

11.Vjenčanja su stvarna i legalna
Vjenčanja u zadnjoj epizodi su stvarna i legalna vjenčanja. Ako oboje kažu „da“, to je to, službeno su i zakonski vjenčani. Nije sve samo tek tako.

12.„Love is Blind“ im plati samo dio vjenčanja
Što se tiče organizacije vjenčanja, „Love is Blind“ produkcija ne plati cijelo vjenčanje, već samo jedan njegov dio. S obzirom da daju kandidatima mogućnost da si sami organiziraju vjenčanje kako žele, moraju ga sami dio i platiti.

love is blind Netflix ljubavni reality tajne sa snimanja iza scene otkrili kako izgleda na snimanjima pravila stroga pravila

Još vijesti