Perfect Match

Prva sezona ovog novog Netflixovog realityja je uhvatila oko gledatelja. Već je neko vrijeme ovo jedna od najgledanijih serija na Netflixu u Hrvatskoj. Ako si i ti pogledala do kraja, evo kratkog uvida u svijet natjecatelja nakon snimanja.

Izgleda da je Netflix s ovim realityjem znao što radi jer ga svi gledaju. Okupili su samce iz svojih prošlih realityja, influencere koji su najviše uhvatili oko gledatelja, i sada su ih sve ubacili u jedan zajednički show. Dobra strategija koja se izgleda pokazala i uspješnom kada je reality od izlaska do sada i dalje u top 10 najgledanijih. Neki su nam parovi bili dragi, neki malo manje dragi, a ono što nas sve zanima – tko je od svih njih ostao skupa i nakon realityja, a čija je ljubav puknula. I ono što sve najviše zanima, je li par koji je pobijedio i dalje skupa? Evo što se svakim od parova dogodilo, a krećemo s pobjedničkim parom.

twilight i kim karadashian Veze slavnih osoba za koje su svi uvjereni da su fejk: Ovih su 7 bile samo predstava za javnost?

Dom i Georgia
Iako su pobijedili i izglasani „perfect matchom“ izgleda da ipak nisu bili toliko savršen par. Iako su prošli u emisiji puno iskušenja kao par i stalno izabirali jedno drugo ponovno i ponovno, nakon završetka snimanja, stvari su krenule nizbrdo. Prekinuli su nakon emisije da bi se mogli fokusirati na svoje karijere, a Georgia je završila u vezi s drugim reality influencerom – Harryjem Jowseyem. Dom je za sada single.

 

 

Bartise i Izzy
Njihova je veza bila puna uspona i padova. Prvo su bili skupa i činili se kao dobar par pa su se onda ipak razdvojili. Na kraju, kada su svi kandidati opet vratili, opet su se spojili i bili spremni dati šansu svojoj vezi. Kako ispada, ni to nije uspjelo i sada ipak više nisu zajedno.

Joey Sasso i Kariselle
Ako smo za neki par navijali od početka jer se činio tako savršen i kao da im se sve posložilo onda su to Joey i Kariselle. Na kraju emisije su se čak i zaručili! Ipak, u međuvremenu su prekinuli zaruke. Ipak im veza nije uspjela. Stvari jednostavno nisu išle onako kako su htjeli i on i ona te su se razišli. Više nisu skupa.

 

 

Nick i LC
U kasnijim se epizodama spojio i ovaj par. Iako smo ih u emisiji kao par vidjeli jako malo, i na kraju su i sami rekli da nisu savršeni par, postojale su šanse da će se to promijeniti, ili su se gledatelji samo tako nadali, ali ipak se nije ništa dogodilo i nisu skupa.

twilight i kim karadashian Veze slavnih osoba za koje su svi uvjereni da su fejk: Ovih su 7 bile samo predstava za javnost?

Shayne i Chloe
Kada su se po povratku Shayna u emisiju oni opet spojili, svi smo mislili da je to to jer su se činili baš kao par koji je stvoren da bude skupa. Ipak, kao ni prošli parovi, ni oni nisu više zajedno, a Chloe je navodno u vezi s nekim novim.

 

 

Francesca i Damian
Francesca je imala čak nekoliko parova u emisiji, a najčvršća se činila veza s Damianom. Već su u samom realityju rekli da to ne bi funkcioniralo vani i prekinuli. Je li završila Francesca ipak s njim ili nekim od drugih parova koje je imala u realityju? Nije. U vezi je i ima dečka, ali nije nitko iz emisije.

 

 

I tako ispada da niti jedan od parova koji smo gledali nije završio zajedno.

perfect match parovi tko je ostao zajedno koji su parovi ostali skupa Netflix ljubavni reality natjecatelji veze

Još vijesti