Galerija Sex Education Maeve iz Sex Educationa - 1 Maeve iz Sex Educationa - 2 +4 Maeve iz Sex Educationa - 3

Sve više glumaca najavljuje da se ne vraćaju u novu sezonu Netflixove hit serije „Sex Education“. Sada su u kratkom vremenskom roku dva glavna lika najavila da im je četvrta ujedno i zadnja sezona.

Serija „Sex Education“ ostaje bez sve više likova! Iz Netflixa za sada nisu najavili ništa o tome hoće li serija dobiti i petu sezonu ili je četvrta, koja se trenutno čeka, zadnja. Čini se da bi se vrlo lako moglo dogoditi da upravo ta sezona koja nam stiže bude i zadnja jer sve više glumaca – i to onih koji glume glavne likove, najavljuje da odlaze.

Sex Education - 2 Iz serije „Sex Education“ odlazi jedan od glavnih glumaca – neće biti isto bez tog lika

Imaju neke druge projekte i neke druge stvari za raditi. Prošli se tjedan glumac Ncuti Gatwa oprostio s likom Erica kojeg je glumio sve 4 sezone, a sada se sa svojim likom oprostila i Emma Mackey. Za Maeve je četvrta sezona posljednja sezona rekla je glumica u intervjuu za Radio Times na crvenom tepihu na dodjeli nagrada BAFTA.

 

 

Ispričala je da je Maeve rekla doviđenja. Nakon Erica, sada kada je serija ostala i bez Maeve, jasno je da više nikada neće biti ista, čak ako se i nastavi snimati. To neće biti to. Oba su ova lika draga gledateljima i važna za priču. Bi li nastavila gledati ovu seriju i ako nastave snimati bez ova dva glavna lika?

Bi li nastavili gledati "Sex Education" i bez Erica i Maeve?

Ukupno glasova:

Bilo je neizbježno da će se kad-tad dogoditi da glumci počnu govoriti doviđenja svojim likovima u ovoj seriji i da nastave dalje s novim projektima. Za mnoge je upravo „Sex Education“ bila odskočna daska i uloga koja ih je učinila poznatima.

Bridgerton Nova „Bridgerton“ serija stiže na Netflix: Fokus će biti na jednom liku iz istoimene serije

sex education serija Netflix glumica odlazi peta sezona maeve odlazi lik

Još vijesti