Slika nije pronađena

'Sex Education' je trenutno jedna od najpopularnijih serija, posebno zato jer je sada izašla i nova sezona koju su svi uzbudljivo čekali. Kao i svaka serija, i ova ima brdo tajni koje su nastale prilikom ili čak nakon snimanja serije, a mi donosimo 10 najzanimljivijih tajni u slučaju 'Sex Educationa'!

Mnogi od vas su sigurni opsjednuti ovom serijom, a sigurni smo kako ste već i pogledali novu sezonu 'Sex Educationa' koja je nedavno izašla! S obzirom na to, vjerojatno želite znati neke tajne koje su se događale iza kamera tijekom snimanja ove serije, a produkcija ih nije željela otkriti. Neke od njih otkrili su i glumci sami, a ima čak tajni iz prve te iz druge sezone!

1.Aimee Lou Wood je prvo bila na audiciji za drugu ulogu

Aimee Lou Wood je prvotno bila na audiciji za ulogu Lily, a to je otkrila i u jednom od svojih intervjua gdje je rekla kako se je ona prvenstveno prijavila za Lily tako da je i u scenariju znala samo njezin dio uloge. No, tek nakon njezine treće audicije, kada su ju ujedno i odbili za Lilynu ulogu, ponudili su joj lik Aimee kojeg je onda prihvatila.

2.Improvizacijska scena Ncutija Gatwe

Jedna scena, odnosno jedna rečenica u ovom seriji od strane Ncutija Gatwe je bila potpuno improvizacijska. Radi se o sceni gdje Eric izgovara rečenicu: 'Wash your hands, you detty pig', drugom učeniku i zahtijeva od njega da opere ruke.

3.Zbog jedne smiješne scene se snimanje ponavljalo 20 puta

Jedna od kultnih scena u trećoj sezoni se je snimala ispočetka čak 20 puta jer su se glumci toliko smijali da su tu scenu morali iznova ponavljati. Radi se o sceni kada se je izmet nalazio u čarapi njihovog trenera i ona je bila glavni razlog ovog uzastopnog ponavljanja.

4.Jedan od glavnih likova također ima improvizacijsku scenu

Asa Butterfield je jedan od glavnih likova, a jednom je naveo kako i on ima jednu od svojih najdražih improvizacijskih scena. Radi se o drugoj sezoni kada se je napio na svojoj zabavi, a rekao je kako je puno njegovih 'pijanih' uvreda i pokreta izmišljeno upravo na licu mjesta.

5.Connor Swindells je izmislio scenu s lijepljenjem naljepnica po licu

Ovaj glumac je priznao kako je izmislio dio u kojem je Adam počeo lijepiti naljepnice s cijenama po licu u drugoj sezoni serije: 'Veliki dio vremena pokušavam nasmijati redatelja Bena, a on to onda stavi i u seriju' – rekao je.

6.Glumci su morali gledati scene seksa kao dio treninga

Kako bi se glumci u ovoj seriji pripremili za scene seksa, morali su uoči snimanja odraditi radionicu za trening intimnosti gdje su gledali parenje životinja kao dio te iste radionice.

7.Jedna priča o seksualnom napadu se temelji na istinitom događaju

Aimeeina priča o seksualnom napadu se temelji na istinitom iskustvu redateljice ove serije. Radi se o Laurie Nunn i njezinoj priči, a Aimee je utjelovila ovaj događaj u seriji.

8.Iz serije je izbačeno dosta zanimljivih scena

U posljednjoj sezoni je izbačeno dosta scena jer bi njima previše otkrili gledateljima prije zadnje epizode. Jedna od tih je kada je Aimee, zajedno s njezinom mamom, u potpunosti izrezana jer inače scene o njezinoj priči iz autobusa ne bi imale nikakvog smisla.

9.Tijekom scena seksa, glumci nisu bili potpuno goli

Ova serija dolazi s mnogo scena seksa koje izgledaju vrlo realistično. Međutim, glumci nisu bili potpuno goli u tim scenama, sve zahvaljujući produkciji koja im je dala posebno, ali minijaturno donje rublje u boji kože za pokrivanje određenih dijelova tijela.

10.Pas ima pravu vlasnicu koja glumi u seriji

Onaj jadan pas koji je bio cijeli dan ostavljen u Rubynom  ormariću je zapravo njezin pas i u stvarnom životu! Ruby, odnosno Mimi Keene, ima psa koji je uz nju utjelovio i svoju ulogu u ovoj seriji, a njegovo pravo ime je Baby.

Pogledajte još:

Došao je trailer za novu sezonu 'Sex Educationa' – hoće li Otis i Maeve napokon završiti zajedno?

Jesi li pravi ovisnik o gledanju serija? Ako si već pogledala dobar dio od ovih 20 popularnih – jesi!

Tko su najzgodniji muški likovi iz serija? Top 10 izgleda ovako, a nikad ne bi pogodila tko je prvi

tajne serija iza scene Netflix sex education

Još vijesti