Stranger Things - 1

Upozoravamo te da ne čitaš dalje ako još nisi krenula gledati 4. sezonu ili nisi odgledala sve epizode koje su izašle jer ćeš si inače spojlati.

'Stranger Things' nas je sve emocionalno i mentalno do sada izmučio, ali i dalje ga volimo. I dalje ćemo ga gledati, koliko se god bojali da će umrijeti još neki lik koji nam je drag. Četvrta sezona serije postala je hit kao niti jedna do sada, toliko da se srušio Netflix kada su došle nove epizode. Ako još uvijek nisi pogledala ovu seriju, ne znamo što čekaš! Obavezno ljetno štivo. Nakon ove, dolazi posljednja, peta sezona. Što se sve do tada još može dogoditi, nitko ne zna, ali fanovi serije imaju nekoliko ideja kako bi mogla završiti, piše Bustle. Ovo su 6 najzanimljivijih i najluđih teorija.

1.Willovo će tijelo preuzeti Vecna
S obzirom da on ima poveznicu s 'D&D' i 'Upside Down' svijetom, savršen je kandidat za preuzimanje od strane Vecne. Fanovi pretpostavljaju da će ovo čudovište u zadnjoj sezoni postati još jače i moćnije. I da će u potpunosti preuzeti njegovo tijelo i pretvoriti ga u svog 'domaćina'.

Stranger Things - 4

2.Ako žele spasiti Max, morat će ubiti Vecnu
Max je u komi, a iako joj je srce nakratko stalo kada ju je napala Vecna, i dalje je živa. Brenner je rekao Eleven da Vecna ne ubija svoje žrtve, što znači da za Max još uvijek ima spasa, ali i da je njena sudbina povezana s ovim čudovištem. To znači da će ekipa vjerojatno morati ići u misiju da bi ubili Vecnu. Neki misle da će to morati napraviti Eleven uz pomoć svojih posebnih moći.

Tetovaža iz Stranger Thingsa Svi žele tetovažu iz serije 'Stranger Things', a ne znaju da ona ima negativno značenje

3.Ostvarit će se vizija koju je imala Nancy
Nancy je u svojoj viziji vidjela dosta crnu budućnost, koja bi se mogla i ostvariti, jer nitko nam ne garantira da će serija imati sretan kraj. Zapravo, ne bismo uopće bili iznenađeni da završi upravo ovako. Vidjela je crni oblak koji se širi nad njihovim gradom, požare, mrtve vojnike, čudovišno stvorenje i njegovu vojsku koji im dolaze u grad, u njihove kuće. Isto tako, vidjela je mrtvu svoju mamu, Holly, Mikea…

Stranger Things - 2

4.Vecna će im pomoći uništiti 'Upside Down' svijet
Neki pak misle i da će se ovaj zlikovac iskupiti i zapravo pomoći. Da će uz njegovu pomoć uspjeti uništiti ovu drugu dimenziju svijeta i da će se onda sve vratiti u normalu. Bio bi to sretan kraj!

TATBILB i The Summer I Turned Pretty Ako voliš film 'To All The Boys I've Loved Before', onda će te oduševiti ova nova serija

5.Vecna će pretvoriti Eddija u lika iz 'Dungeons & Dragons' pod nazivom Kas
Zato što znamo da Vecna nije mrtva i da će joj trebati pojačanje u njenim redovima, moglo bi se dogoditi da dođe do oživljavanja Eddieja na ovaj način. Što ima smisla jer je Kas lik koji je već spomenut u prvoj epizodi četvrte sezone, gdje je Mike rekao tijekom igranja 'D&D'-a da je Vecnu ubio Kas.

Stranger Things - 3

6.Dolazi novo veliko čudovište s kojim će biti više problema nego s bilo kojim do sada
Thessalhydra. Čudovište koje izgleda kao zmaj s nekoliko glava, slično kao čudovište koje je Will nacrtao u svom crtežu za Mikea gdje ih je nacrtao oboje u borbi. Isto tako, ovo je povezano i s vizijom koju je imala Nancy i dolaskom čudovišta i cijele njihove vojske u Hawkins.

Stranger Things serija Netflix kraj kako će završiti teorije fanova

Još vijesti