Zendaya kao Rue

Druga sezona serije „Euforija“ završila je u veljači prošle godine i od tada je sve ostalo obavijeno velom tajne: kada će se omiljena tinejdžerska drama vratiti i kako bi radnja uopće mogla izgledati. Jednostavno ništa ne znamo.

Kako smo svi znatiželjni, novinari časopisa Elle upitali su redatelja Sama Levinsona, što bismo mogli očekivati u omiljenoj HBO-ovoj seriji.

 

 

S britkim smislom za humor, Levinson se odlučio zezati s fanovima pa je najavio „film noir“. Inače, ova vrsta tzv. „crnog filma“, zapravo je naziv za sve one kriminalističke hollywoodske crno-bijele filmove iz 1940-ih i 1950-ih godina. Pa možete li zamisliti da gledate Rue u crno-bijelom izdanju? Bilo bi fora u par scena, ali cijelu seriju - vrlo neobično.

„Zendayin lik ovisnice će se oporavljati i istražiti što znači biti pojedinac s principima u korumpiranome svijetu“, našalio se Levinson.

Bilo kako bilo, nadolazeća serija će neizbježno imati velikih promjena. Ne zaboravimo kako je Barbie Ferreira još prošle godine najavila povlačenje iz serije. Tu je i iznenadna smrt mladog glumca Angusa Clouda, koji je igrao ulozu Feza, a koji je umro ovog srpnja.

 

 

Iako je Levinson „škrt“ na riječima kad je u pitanju otkrivanje planova serije, ne zaboravimo kako se kostimografkinja Heidi Bevins u intervjuu za Vogue odala, kazavši kako se priča seli otprilike pet godina u budućnost i da ekipa iz serije više neće biti u srednjoj školi.

Zvijezde serije Treća sezona serije „Euforija“ donosi nam veliko iznenađenje: Kostimografkinja otkrila što se sprema

Euphoria Veselili ste se novoj sezoni serije „Euforija“? Čini se da ćemo svi skupa još dugo čekati

 

euforija treća sezona euforije Zendaya

Još vijesti