Anja Blagojević

Jesi li se ikad pitala kako bi izgledala s novom bojom kose? Možda se dvoumiš ili te strah od promjene drži na mjestu? Vrijeme je da odbaciš te sumnje i hrabro zakoračiš u svijet boja! Pogledaj primjere poznatih djevojaka koje su dokazale da bojanje kose može biti uzbudljiva avantura koja donosi svježinu i samopouzdanje. Evo nekoliko inspirativnih priča koje će te potaknuti da napraviš korak naprijed.

Kroz povijest su mnoge žene koristile boje kose kao alat za izražavanje svoje osobnosti, stila i raspoloženja. Pogledaj primjere poznatih djevojaka koje su dokazale da bojanje kose može biti uzbudljivo. Imamo 6 inspirativnih priča koje će te potaknuti da napraviš korak naprijed.

1. Stella Zulijani
Stella Zulijani nedavno je odlučila svoju kosu obojiti u crvenu boju. Ovo nije prvi put da mijenja boju kose – naprotiv, Stella je poznata po čestim promjenama. Svaki put kada bi se odlučila za novu nijansu, njezina hrabrost i odlučnost bi dominirale, a rezultati su uvijek bili spektakularni. Njezina priča nas uči da malo hrabrosti može dovesti do sjajnih promjena i otkriti novu, uzbudljivu stranu nas samih.

 

@stellazulijani Odgovor korisniku @Ivana_ZG ♬ original sound - 𝐒𝐓𝐄𝐋𝐋𝐀 𝐙𝐔𝐋𝐈𝐉𝐀𝐍𝐈



2. Anja Blagojević
Anja Blagojević odlučila se za drastičnu promjenu i ofarbala kosu u crno. Ova boja joj stoji nevjerojatno dobro i ističe njezinu ljepotu na poseban način. Anja je dokazala da svaka frizura, bilo da je kratka ili duga, svijetla ili tamna, može izgledati odlično ako ju nosiš s dovoljno samopouzdanja. Njezina promjena nas podsjeća da je ključ u tome kako nosiš svoj stil, a ne u samoj boji.

 

@anjablaa

 

♬ original sound - millionaire.ent



3. Antonija Ćosić
Antonija Ćosić odlučila je slijediti svoje srce i ofarbati se u plavo, unatoč negativnim komentarima da joj ta boja ne pristaje. Iako su neki tvrdili da je kao brineta izgledala bolje, Antonija se ponosno predstavila kao plavuša. Njezina priča je savršen primjer kako ne trebaš brinuti o tuđim mišljenjima – važno je kako se ti osjećaš i što tebe čini sretnom.

 

@antoniacosicc Odgovor korisniku @radocaj22 hvala lijepa✨ Što se tiče ostalih, nije masa komentara, nekoliko ih je, ali me svakako fascinira lakoća i način kojim ljudi komentiraju nečiji izgled, ako se s njime ne slažu. I otkad je normalno uplitati se u sve? #dayinmylife #kosa #plavusa #frizura #razlicitost #misljenje ♬ Feels Sped Up Full Ver - sora



4. Zendaya
Zendaya je, uz pomoć vrsnog frizera, dokazala da nijanse plave mogu pristajati svima. Njezina transformacija pokazuje da, uz malo truda i pravog stručnjaka, svatko može imati predivnu  kosu. Zendaya nas uči da se ne bojimo isprobati nešto novo i da se, uz pravi pristup, svaka promjena može pretvoriti u uspjeh.



5. Megan Fox
Megan Fox eksperimentirala je s različitim bojama, uključujući plavu i ružičastu. Ove lude boje, iako neobične, izgledale su elegantno zahvaljujući njenom samopouzdanju. Megan je naučila da čak i najneobičnije nijanse mogu izgledati sofisticirano ako ih nosiš s dovoljno stila i sigurnosti.



6. Billie Eilish
Billie Eilish poznata je po crnoj kosi s korijenima obojenim u raznim ludim bojama, a onda je prešla u plavu pa opet u crnu. Njezin izgled vizualno odražava životne promjene kroz koje prolazi. Billie nas podsjeća da je kosa savršeno platno za izražavanje naših unutarnjih promjena i osjećaja.

 

Boje kose nisu samo estetska promjena, već i način da izraziš svoju osobnost, hrabrost i stil. Ako se dvoumiš, sjeti se ovih inspirativnih primjera. Ti možeš biti Stella, Anja, Antonija, Zendaya, Megan ili Billie – samo trebaš vjerovati u sebe i nositi svoju promjenu s ponosom. Ne boj se eksperimentirati i otkriti nove dimenzije svoje ljepote. Tvoja kosa, tvoja pravila!

Djevojka na plaži Greške koje radiš s mokrom kosom i tako ju uništavaš – 6 najčešćih koje nam se svima zalome

Leah Halton - 4 Podignuta kosa na 6 načina – ideje za frizure s kojima ti preko ljeta neće biti vruće, a izgledat ćeš slatko

Djevojka s lijepom kosom Kosa kao iz frizerskog salona za manje od 5 minuta: Trik za volumen koji će trajati cijeli dan

Promjena frizure farbanje kose Anja Blagojević stella zulijani antonija ćosić Zendaya megan fox bille eilish

Još vijesti