Galerija Met Gala 2024 - Ariana Grande i Zendaya Met Gala 2024 - Zendaya Met Gala 2024 - Zendaya +22 Met Gala 2024 - Zendaya

Sinoć se održalo i novo izdanje Met Gale, a na njemu su se pojavile brojne super poznate zvijezde. Naravno da su bile Kardashian-Jenner djevojke, a sve je svojim dolaskom iznenadila i Ariana Grande! Što su nosile i tko je bio super odjeven, a tko je fejlao?

Na Met Gali se svi trude zasjeniti ostale i svojom odjevnom kombinacijom oduševiti i biti glavna priča. Obično je Kim Kardashian ta koja izgleda najviše ekstravagantno, ali ove godine bi njena kombinacija mogla ipak pasti u drugi plan. Tema ovogodišnje Met Gale je bila “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, a to se odnosi na uzimanje haljina iz starih kolekcija poznatih dizajnera. Kopalo se po arhivama i tražile su se najdivnije i najzanimljivije haljine!

Kim Kardashian Kim Kardashian svojim izgledom na Met Gali zabrinula fanove – ugrožava svoje zdravlje zbog mode?

Cijeli je crveni tepih bio uređen kao vrt i izgledao je baš bajkovito. Kao i uvijek, neke su zvijezde oduševile i o njima će se pričati i godinama kasnije, a neke…pa njih će se zaboraviti kroz par dana. U galeriji iznad možeš pogledati najupečatljivije kombinacije i neke od najpopularnijih zvijezda koje su se pojavile, a za koje nas sve uvijek zanima što su nosile. Galerija te čeka iznad – uživaj!

 

Tyla Haljina kakvu svijet još nije vidio: Pjevačica je na Met Galu došla odjevena doslovno u pijesak

 

met gala 2024 crveni tepih odjevne kombinacije outfiti Moda kim kardashian Zendaya Ariana Grande Slavne osobe što su nosili na met galu najbolje odjeveni

Još vijesti