Galerija Zendaya - 5 Zendaya - 9 Zendaya - 8 +7 Zendaya - 6

Zendaya je jedna od onih slavnih cura koja nema fejlove kada je u pitanju outfit koji nosi za pojavljivanje na crvenom tepihu. Uvijek izgleda savršeno. Svaka haljina u kojoj se pojavi postane vijest dana.

Je li Zendaya ikada izgledala loše na crvenom tepihu? Možda ti se osobno neka njena haljina nije sviđala jer ju ti nikada ne bi nosila, ali svaka kombinacija u kojoj se pojavi njoj stoji toliko savršeno. Dok druge slavne djevojke imaju i gafove, ova mlada glumica kao da ih nikada nema. Svaki njen izgled s crvenog tepiha želimo kopirati. U svakodnevnom životu većina nas nema priliku za nositi tako svečane kreacije – osim na maturalnu večer. To je jedna večer kada se možeš razbacati i izgledati kao glumica. Zendaya je nosila više od nekoliko haljina koje su mamile uzdahe i koje bismo vrlo rado nosili na maturalnu večer.

Radi se o dizajnerskim haljinama kojima je cijena itekako visoka, ali barem možemo sanjati. Baci oko u galeriji iznad na 10 haljina koje je nosila, a koje su apsolutno savršenstvo i koje pokazuju da je Zendaya bez ikakve sumnje kraljica mode na crvenom tepihu.

Svečana odjeća iz Mohita - 4 Mohito ima divnu kolekciju svečane odjeće koju možeš nositi i na maturalnu – top 15 komada

Crvena Mango haljina - 7 Svečana crvena haljina iz Manga koja je nestala brzinom munje – svi žele nositi baš ovu haljinu

Zendaya haljina crveni tepih najbolji outfiti što je nosila svečane haljine Maturalna večer

Još vijesti