Galerija Zvijezde serije Euphoria Euphoria - 10 +3 Euphoria - 9

Kostimografkinja planetarno popularne HBO-ove tinejdžerske serije, Heidi Bivens, nedavno je u intervjuu za Vogue otkrila detalje o radnji treće sezone.

Serija bi navodno trebala započeti vremenskim skokom u budućnost, odnosno, tako da su svi likovi već završili srednju školu.

Bivens je ovaj premještaj radnje serije u budućnost opisala kao „potpuni izlet za publiku“.

 

 

„Učinit ću sve što mogu da treća sezona serije bude uspješna. Stvarno sam uzbuđena što čitam scenarije. Priča se da je to otprilike pet godina u budućnost i da nisu više u srednjoj školi“, rekla je Bivens u intervjuu.

Takav zaplet čini se logičnim, jer nije bilo jasno kako će neki likovi biti izbačeni iz serije. Primjerice, glumica Barbie Ferreira, koja je glumila Kat, već je otkrila da se neće vratiti u trećoj sezoni. Uz vremenski razmak od 5 godina, redatelji će moći opravdati njezin odlazak iz serije.

Osim toga, glumci će se napokon približiti godinama svojih likova. Zendaya, koja je glumila šesnaestogodišnjakinju, ima već 26 godina. Sydney Sweeney ima 25, a Alexa Demi 32.

Treća sezona serije kreće se snimati u lipnju, a nastavci će biti objavljeni tek 2024. godine tako da ćemo se svi morati strpjeti.

Ako su glasine točne, u ovoj seriji će se od prikaza tinejdžerskih problema, usredotočiti na studentski život, izbor karijere i prijelaz u odraslu dob.

 

 

Euphoria serija euforija treća sezona serije euforija iznenađenje u seriji euforija vremenski skok u seriji euforija radnja ide 5 godina u budućnost

Još vijesti