Galerija Never Have I Ever - 1 Never Have I Ever Never Have I Ever - 3 +2 Never Have I Ever - 4

Nažalost, zabavna serija „Never Have I Ever“ je došla do svog kraja. Ovih je dana na Netflix došla nova i posljednja sezona. Iako smo zbog toga malo tužni, ipak bolje da je završila nego da su ju rastezali u nedogled i na kraju i pogoršali.

Devi nam je po posljednji put došla na male ekrane. S popularnom teen serijom je gotovo, a koliko nam god to bilo tužno, opet nam je i drago. Nema smisla da serije idu u nedogled jer je tada prilično sigurno da će se radnja nekada pokvariti i to više neće biti to. Ovako ćemo „Never Have I Ever“ pamtiti kao super seriju od samog početka do kraja. Ako nisi još pogledala cijelu posljednju sezonu, upozoravamo te da bi ako nastaviš čitati mogla naići na poneki spojler.

Never Have I Ever Pikanterije i tajne iza scene sa snimanja serije 'Never Have I Ever': Ovih 10 ne znaju ni najveći fanovi

Čitaš dalje na vlastitu odgovornost! S obzirom da je ovo kraj serije, reakcije fanova su preplavile društvene mreže. Mnogi nisu imali strpljenja i pogledali su nove epizode u jednom dahu. A kakve su reakcije? Svi gledatelji imaju istu reakciju na kraj – rasplakali su se.

 

 

U posljednjoj epizodi vidimo Devi i njene prijatelje kako završavaju srednju i kreću s novim poglavljem svojih života. Devi je upala na Princeton i napokon joj se posrećilo u ljubavi jer je završila u super vezi s Benom. Oni koji su pogledali seriju dijele svoje reakcije na Twitteru. Po njima, čini se da je serija završila baš kako treba i da su redatelji sve do zadnje minute odradili top.

 

 

 

 

Iako je serija trajala samo 4 sezone, mnogi su se vezali za likove, a pogotovo za Devi. Ako si bila tim Ben, onda si sigurno oduševljena završetkom!

Never Have I Ever Ljubavne lekcije koje nas je naučila serija 'Never Have I Ever': 7 bitnih koje ćemo pokupiti od Devi

Netflix serija never have i ever Četvrta sezona posljednja sezona kraj kako je završila koga je devi odabrala reakcije na kraj

Još vijesti