Euphoria

Dobre su vijesti da je HBO potvrdio kako ćemo sigurno dobiti treću sezonu „Euphorije“, a otkrio je i kada bi mogla doći – to je loša vijest. Fanovi će se načekati!

Već nam se sada čini da treću sezonu „Euphorije“ čekamo toliko dugo! Toliko dugo da smo već zaboravili i što se sve događalo u prošloj sezoni. E pa, čekanju nije došao kraj, i kako se čini ne vidi mu se kraj u bliskoj budućnosti. Dobra je vijest da je šef HBO-a Casey Bloys potvrdio da treća sezona stvarno dolazi, da se fanovi ne moraju bojati da je neće biti. Također, dodao je i da dolazi tek 2025. godine! Svi smo se nekako nadali da će stići sljedeće godine, ali sada je potvrđeno da ništa od toga.

 

 

Zendaya, Hunter Schafer, Maude Apatow, Sydney Sweeney, Alexa Demie i Jacob Elordi, svi se vraćaju i u sljedećoj sezoni. Barbie Ferreira je najavila da nje ipak neće biti i da je druga sezona za nju bila i posljednja.

Kat iz Euphorije Neće je biti u novoj sezoni: Barbie Ferreira je otkrila pravi razlog zašto odlazi iz „Euphorije“

U novoj će sezoni biti i praznina koju je ostavio Angus Cloud. Fanovi sada već čekaju jako dugo i sigurno im neće biti drago čuti da moraju još čekati do 2025. godine, no šanse da se datum pomakne i da stigne prije, ne postoje.

Prijatelji Činjenice o seriji „Prijatelji“ koje mnogi ne znaju: 30 zanimljivosti o seriji i glumačkoj ekipi

Euphoria Teen serija nova sezona treća sezona HBO kada dolazi treća sezona hoće li biti treća sezona

Još vijesti