Ginny & Georgia

S Netflixom se nikad ne zna. Serije koje ljudi vole – otkazuje, a one koje više nitko ne gleda snimaju iz sezone u sezonu. Sada su otkrili što će napraviti sa serijom „Ginny & Georgia“.

Ginny i Georgia su nas osvojile još s prvom sezonom. Iako je trebalo duže malo čekati na drugu sezonu, isplatilo se, jer bila je itekako dobra. I što sada? Što dalje? Ima li dalje? Čekali smo i čekali i Netflix je sada napokon otkrio! Dobra je vijest u pitanju. Stiže treća sezona serije. I to nije sve – odmah su najavili da osim treće, sigurno stiže i četvrta sezona.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story - 2 Bridgerton serija o kraljici Charlotte je po istinitoj priči: 5 stvari koje su povijesno točne vs. 3 koje su izmislili

Što će biti dalje, hoće li nakon četvrte biti kraj ili postoji mogućnost da se još snima, za sada se ne zna. Osim što dolaze još dvije sezone, u trećoj bi se trebali vratiti i svi glumci i likovi koji su bili tu i do sada. Neće biti promjena što se toga tiče.

Ne zna se ništa o radnji serije osim da Ginny i Georgiju čekaju nove veze, novi problemi i novi izazovi i to izazovi kakve do sada još nismo vidjeli. Da te podsjetimo, posljednja je sezona završila tako da je Georgija uhićena i da su ju odvezli u policijskom automobilu. Po tome, sljedeća bi sezona trebalo biti zanimljivo! Kada će pak ta treća sezona doći, to se ne zna, ali kako se čini, vrlo je vjerojatno da će se to dogoditi tek 2024. godine.

Ekipa sa seta serije Je li ova serija najveći Netflixov fail? Ocijenjena jedinicom, suočena s tužbom i s najgorim rezultatom gledanosti

ginny & georgia Netflix serija nova sezona treća sezona

Još vijesti