The Idol

Kada se pojavila, „Euphoria“ je bila prilično kontroverzna jer je pričala i pokazivala stvari koje većina serija ne radi. Pogotovo kada su glavni likovi tinejdžeri. Ipak, ispala je poučna i zanimljiva. Ova nova serija je skroz nešto drugo i još puno mračnije.

Na seriji „The Idol“ rade pjevač The Weeknd i redatelj serije „Euphoria“ Sam Levinson. To je za početak bilo dovoljno da uhvati pažnju javnosti. Uz to, u seriji bi se trebala pojavljivati i neka prilično poznata lica poput Jennie iz Blackpinka i Troye Sivan. U glavnoj je ulozi Lily Rose Depp koja glumi glamuroznu i problematičnu pop zvijezdu. Nakon što su uhvatili pažnju ljudi s imenima koja rade na seriji, kada su otkrili dio radnje i kako će izgledati, to je samo dodatno pomoglo.

Već je sada jasno da će serija biti itekako kontroverzna, ali to je ono na što su i ciljali. Priča prati pop zvijezdu i njeno snalaženje u glazbenoj industriji. Između ostalog, zaljubi se u misterioznog vlasnika jednog od popularnih klubova u Los Angelesu, ali koji je i vođa kulta.

 

 

Ono što se zna je da će serija imati samo 6 epizoda i da dolazi na ljeto, točnije 4. lipnja i to na HBO. Serija definitivno neće biti za svakoga. Zgražanja su krenula već sada, a još nije niti izašla. Zapravo je trebala izaći ranije, ali je redatelj tijekom snimanja odlučio promijeniti smjer i krenuti s novim pristupom, a jedna od redateljica, Amy Seimetz, je i napustila projekt. Kako će na kraju sve to ispasti, trebamo pričati i vidjeti. Mnogima se posebno sviđa činjenica da je ovo prva filmska uloga pjevačice Jennie iz grupe Blackpink.

Kat iz Euphorije Neće je biti u novoj sezoni: Barbie Ferreira je otkrila pravi razlog zašto odlazi iz „Euphorije“

Sumrak Sumrak saga ipak još nije gotova! Nastavlja se snimanje – ali evo o čemu se sada radi

the idol serija HBO Euphoria nova_serija The Weeknd kontroverzna kada izlazi trailer

Još vijesti