Galerija Kat iz Euphorije Barbie Ferreira - 1 Barbie Ferreira - 2 +3 Barbie Ferreira - 3

Oprostila se od Kat još prije nekog vremena, a odmah su se pojavila nagađanja da odlazi zbog drame koja se odvijala iza scene, ali Barbie je sada otkrila pravi razlog zašto ju više nećemo gledati u ovoj seriji.

Kat nije dobivala toliko puno vremena u „Euphoriji“ koliko su dobili neki drugi likovi, ali i dalje, bez nje to više neće biti to. Bila je bitan dio serije, a mnogima i omiljeni lik. Novu sezonu serije čekamo već stoljećima, a prije nekog vremena je Barbie najavila da se oprašta s Kat i da se neće vratiti s novom sezonom.

Serije Obožavaš 'Euphoriju'? Izdvojili smo 9 sličnih serija koje možeš gledati dok ne dođe nova sezona

Krenula su nagađanja da je otišla zbog razmirica koje je imala sa Samom Levinsonom, jednim od kreatora serije. Ispada da to ipak nije razlog. Gostovala je u podcastu Armchair Expert od Daxa Sheparda gdje je pričala malo više o svom odlasku iz serije.

 

 

O drami i svađi s kreatorom nije htjela pričati, ali je rekla da to nije razlog njenog odlaska. Već je u posljednjoj sezoni Kat postala sve više sporedan lik i njena je priča dobivala itekako malo prostora, a Barbie se to nije svidjelo. Rekla je kako obožava lika kojeg je glumila, ali da joj se čini da za Kat više nema mjesta u seriji, da je njena priča došla kraju.

Slika nije pronađena Jacob Elordi priznao da zbog jedne stvari ne zna koliko će dugo još moći glumiti Natea u 'Euphoriji'

Iako je mogla ostati i priča se mogla nastaviti, nije sigurna da bi se nastavila u smjeru koji bi bio najbolji za nju. Dodala je i da više nije htjela biti debela najbolja frendica, nije htjela više igrati tu ulogu. Iako joj je u jednu ruku žao što odlazi, u drugu ruku, zna da je to najbolja odluka za nju i za Kat.
 

Euphoria barbie ferreira kat odlazi iz serije nova sezona tko se ne vraća treća sezona

Još vijesti