Galerija Bridgerton Bridgerton Bridgerton +5 Bridgerton - 1

Glumica je u nedavnom intervjuu naglasila da se trećoj sezoni „Bridgertona“ veseli samo kao gledatelj, dajući indirektno do znanja da njezin lik nećemo gledati u trećoj sezoni.

Jedva čekamo novu, treću, sezonu serije „Bridgerton“! Totalno su nas uvukli u priču, a čekanje nove sezone je svaki put sve teže i teže. Kao što znamo jer su glumci već ranije otkrili, treća će se sezona fokusirati na ljubavnu priču između Colina i Penelope. Hoće li ovaj par napokon dobiti svoj sretan završetak ili će ipak njihova ljubavna priča završiti tužno? Tko zna! Sve je moguće. Da to saznamo, moramo čekati novu sezonu.

Bridgerton Serija 'Bridgerton' prepuna je grešaka – nema tko nije primijetio ovih 8 u prve dvije sezone

U iščekivanju, sada je svijet saznao još jednu pomalo tužnu informaciju. Jedna od glavnih glumica je natuknula da se ona u trećoj sezoni ne vraća i da će u novoj sezoni uživati kao gledatelj. Ispričala je to Phoebe Dynevor za Screen Rant. Pheobe smo u prvoj i drugoj sezoni gledali kao Daphne, a za sada bi to izgleda moglo biti to za nju i nje lik.

Pheobe je bila središte priče prve sezone i sada zapravo više ni nema toliko potrebe da se pojavljuje jer se u svakoj sezoni stavlja fokus na drugi lik. U svakoj sljedećoj sezoni, fokus će dobiti netko drugi iz njezine obitelji. Parovi koji su u prijašnjim sezonama pronašli sreću sada idu jedan po jedan u mirovinu. Sretni su i njihove ljubavne priče su dobile svoj happy ending.

A pitanje koje muči sve – kada se „Bridgerton“ vraća na Netflix? Ne zna se! Iz Netflixa još nisu otkrili kada dolazi. Ono što je zada sigurno je da još u veljači sigurno ne dolazi. Nagađanja govore da ćemo na novu sezonu morati čekati do jeseni/zime.

Bridgerton treća sezona likovi o kome je priča tko se ne vraća nova sezona Netflix

Još vijesti