Outer Banks

Neke serije kao da budu nepravedno otkazane odmah nakon prve sezone, a neke druge idu iz sezone u sezonu, a ne čine se kao da su toliko omiljene. Netflix je sada otkrio kakva sudbina čeka i ovu teen seriju.

Za sada „Outer Banks“ ima dvije sezone, a na trećoj se radi i 100% je sigurno da dolazi, a pitanje je što je s četvrtom sezonom? Obično Netflix čeka da izađe najnovija sezona i tek onda objavi što će biti dalje s tom serijom, ali sada nema čekanja. Treća sezona nije još ni stigla, a već javljaju kakva sudbina čeka seriju.

Sex Education Tuga i žalost: Osim Erica, sada još jedan glavni lik najavio da odlazi iz „Sex Educationa“

Najavljeno je da treća stiže vrlo uskoro, 23. veljače, za par dana. Ako voliš ovu seriju, možeš odahnuti! Sada je službeno potvrđeno da stiže i četvrta sezona! Kreatori serije su to otkrili na Fan događanju u Kaliforniji, a Deadline je i potvrdio.

Spremaju još avantura i zapleta za glavne likove, ali nije se moglo puno toga otkriti s obzirom da još ne znamo niti puno o trećoj sezoni, osim onoga što možemo vidjeti u traileru. Dobra je vijest za sada da su u trećoj sezoni svi glavni glumci i njihovi likovi tu i nadamo se da će tako i ostati za četvrtu sezonu. Izgleda da je serija itekako uspješna kada je Netflix tako brzo najavio da dolazi nova sezona!

Teenage Bounty Hunters Netflixove serije koje zaslužuju više: Ovih su 7 imale samo jednu sezonu – a bile su odlične

Netflix serija outer banks Četvrta sezona dolazi li ili ne otkriveno što će biti sudbina serije

Još vijesti