Teenage Bounty Hunters

Ove su serije zaslužile više. Ne znamo kako je moguće da su ostale na samo jednoj sezoni, a bile su tako zabavne i dobre. Ipak, s obzirom da ih je Netflix otkazao u roku keks, vjerojatno nisu zadovoljile njihove standarde gledanosti.

Ako serija ima dobru gledanost, vjerojatno je da će dobiti i drugu sezonu. Nije ništa čudno da je Netflixu gledanost bitna i da im nema smisla raditi serije koje nitko neće gledati. Iako se nekada čini kao da se toga baš i ne drže. Barem se tako čini s ovim serijama. Došle su, bile su super, ali to je bilo to od njih. S druge strane, neke serije uporno snimaju i dalje, iako nisu toliko dobre. Za ove nam je posebno žao da su ostale na samo jednoj sezoni. Ako ih još nisi pogledala, baci oko, postat će žao i tebi.

1.The Society
Odlična serija! Čak je i Netflix najavio da će biti druga sezona – i onda nikada nije bila. Dogodile su se korona i pandemija, a ideja da se snimi druga sezona ove serije je propala. Iako je prva sezona završila tako napeto i jedva smo čekali dalje, to nećemo nikada dočekati.

2.Julie and the Phantoms
Fanovi su dali sve od sebe da pokažu Netflixu da žele i drugu sezonu, ali oni ih nisu poslušali. Godinu dana su čekali da objave što će biti sa serijom – i onda sve razočarali.

Emily in Paris Netflix je podijelio prve fotke nove sezone 'Emily in Paris' – Emily je promijenila izgled [FOTO]

3.Spinning Out
Serija kojoj je u fokusu klizanje! Publika ju je obožavala, kritičari ne. I mišljenje kritičara je u ovom slučaju pobijedilo. Ima i super ocjenu na Imdbu, ali ništa ju nije moglo spasiti.

4.Everything Sucks!
Prije nego što je postala poznata u 'Euphoriji', Syndey Sweeney je glumila i u ovoj seriji. Prati grupicu srednjoškolaca u 90-ima. Iako zvuči kao serija koja bi trebala proći dobro, s ovom to nije bio slučaj i Netflix joj nije odlučio dati drugu sezonu.

5.Teenage Bounty Hunters
Ako nam je za jednu seriju na ovoj listi posebno žao, onda je to ovo. Zabavna je, drugačija od svega što postoji jer je radnja nešto totalno novo, ima materijala za drugu sezonu, publika i kritičari su ju obožavali, ali ne i Netflix.

6.I Am Not Okay With This
Nitko nije bio okej s tim da ova serija stane već nakon prve sezone. Nastala je po stripovima, glumci su briljirali i stvarno je bilo očekivano da će ići dalje. Međutim, kao i sve na ovoj listi, druga sezona joj nije bila zapisana u kartama.

7.First Kill
Jedna serija koja je izašla ove godine. Gledatelji su ju pogledali u jednom danu, ali Netflix je najavio da je to to i da nema druge sezone. Prati dvije tinejdžerice, jedna je vampir, druga lovac na vampire. Iako su zaljubljene jedna u drugu, moraju jedna drugu eliminirati.

Gledatelji u kinu KVIZ: Koji film trebaš sljedeći ići pogledati u kino?

Netflix serije otkazane jedna sezona dobre serije nepravedno otkazane

Još vijesti