Riverdale

Kada smo krenuli gledati „Riverdale“ bila je to totalno drugačija serija od one kakva je bila kad je završila. Puno se gledatelja izgubilo putem i prestalo gledati jer im je priča prestala biti zanimljiva i serija je otišla u smjeru u kojem im se nije sviđalo.

Sigurno si i ti u nekom trenutku gledala „Riverdale“. Kada se serija tek počela prikazivati, bila je glavni hit. S vremenom joj je popularnost pala. Nekima se svidjela od početka do kraja, drugima je bilo previše i prestali su gledati. Ako si i ti u nekom trenutku odustala od gledanja ove serije, moramo te obavijestiti da joj je sada i službeno došao kraj, nema više sezona. Donosimo ti i kratak izvještaj kako je završila i što se na kraju dogodilo sa svima nam dobro poznatim glavnim likovima: Jugheadom, Betty, Veronicom, Archijem, ali i ostatkom ekipe.

Kako je serija završila?

U zadnjoj sceni, Betty umire i ponovno se na drugom svijetu susreće s Jugheadom, Archijem i Veronicom, na njihovom omiljenom mjestu, u Pop'su. No, što se dogodilo prije toga s njima i kakve su imali živote?

Veronica

Veronica odlazi u LA gdje je postala redateljica i osvoji čak dva Oscara! Betty je otišla na nekoliko njenih filmskih premijera, ali kaže da joj je žao što nisu ostale u boljem kontaktu.

Archie

Ako si se nadala da su Archie i Betty završili skupa, morat ćemo te razočarati. Archie se odselio u Kaliforniju i postao građevinar. Imao je i svoju obitelj, ali u njoj nisu bili nitko od ekipe iz Riverdalea.

Jughead

Jughead je imao odličnu karijeru u New Yorku! Imao je svoj časopis pod nazivom „Juhead's Madhouse Magazine“, a iako se nikad nije vjenčao, živio je sretan život i nije niti zbog čega žalio.

Betty

Betty je također odselila u New York i pokrenula svoj časopis „She Says Magazine“. Nikad se nije udala, ali je posvojila kćer Carlu i imala unuku Alice. Sve u svemu, bila je i ona sretna!

Kao što možeš vidjeti, četvorka kasnije u životu nije održala kontakt, ali je sve sjelo na svoje mjesto jer su se ipak na kraju, u raju, sastali.

Serije Likovi iz serija koji živciraju ljude: Top 10 najiritantnijih

Evo i što je bilo s ostalim likovima

Polly je proživjela sretan život sa svojim blizancima i sa svojom obitelji. Fangs i Midge su se oženili, imali kćer, ali njihova priča nije imala sretan kraj. Išli su na turneju i tu je Fangs poginuo. Jedan je par ipak imao sretan kraj, a to su Kevin i Clay. Preselili su se u Harlem i Clay je postao profesor na Sveučilištu Columbia. Kevin je također bio uspješan, osnovao je svoju kazališnu kompaniju. Živjeli su dug i sretan život. Što se tiče Tony i Cheryl, one su se preselila u Oakland Hills i živjele život kao umjetnice i aktivistice. Cheryl je čak postala uspješan slikar! Imale su i sina kojeg su nazvale Dale, po Riverdaleu.

Big Bang Theory Serije koje će te učiniti pametnijom: Uz ovih 9 ćeš se zabaviti, ali i naučiti nešto ako ih stalno gledaš

riverdale Netflix kraj serije kako je završio riverdale što je bilo s likovima archie betty veronica jughead

Još vijesti