Slika nije pronađena

Serija koja je došla i sve osvojila. Kako prolaze sezone tako gubi stare fanove i dobiva nove, ali što god tko rekao, ovo je i dalje jedna od najpopularnijih Netflixovih serija koja izlazi godinama. Sada su otkrili i hoćemo li i dalje gledati avanture Jugheada i ekipe ili je vrijeme za reći doviđenja.

Obično se najave ili otkazivanja serija objavljuju nakon što sezona koja trenutno izlazi dođe do kraja, ali Netflix nije dugo čekao da otkrije sudbinu 'Riverdalea'. Peta sezona tek što je počela izlaziti, a stigla je službena potvrda što će biti dalje sa serijom. Na veselje fanova, stiže i šesta sezona! Iako se činilo kao da bi ova mogla biti zadnja jer su glavni likovi završili srednju školu i krenuli svatko na svoju stranu, materijala za dalje ima, a Netflix ga planira iskoristiti.

Inače, serija je nastala po stripovima 'Archie Comics', zbog čega svakako ima priče spremne za daljnja snimanja, a čini se kako su gledatelji i dalje navučeni na nju, iako izlazi već dugo i davno je prestala biti toliko dobra kao na početku. Ali misterije i ljubavne zavrzlame između glavnih likova i dalje zanimaju publiku i zato će dobiti još.

O najavljenoj sezoni se ne zna apsolutno ništa, ali svi se nadaju kako će KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes i Cole Sprouse biti u glumačkoj postavi, jer bez njih 'Riverdale' nije 'Riverdale'.

Pogledajte još:

Tajne 'iza scene' sa snimanja 'Riverdalea': Glumci su otkrili 13 tajnih pikanterija i zanimljivosti

Dva lika napuštaju Riverdale! Bili su tu od početka i bez njih će biti čudno – i ne, nijedan od njih nije Jughead

Tko se najbolje ljubi? Archie je u 'Riverdaleu' poljubio skoro pa sve likove – sada otkrio tko je bio najbolji u tome

Nastavak archie comics serija nova sezona Netflix riverdale

Još vijesti