Slika nije pronađena

Od Betty i Veronice pa do Josie, svoje učiteljice, pa čak i Cheryl. I to nisu i dalje svi likovi s kojima je Archie imao trenutke nježnosti. Sada se našao oči u oči sa zeznutim pitanjem – tko se od svih s kojima se poljubio, najbolje ljubi?

Fanovi Riverdalea mogli su primijetiti da je Archie pravi zavodnik u seriji. Barem ako se gleda po tome s koliko se ljudi poljubio. Iako nije ni Jughead u zaostatku kada je ljubljenje u pitanju, njegova je odabranica ipak Betty. S Arhiejem nije tako jednostavno. Kada bi krenuli brojati sve ženske (i muške) likove s kojima se on poljubio, pitanje je bi li se uopće uspjeli svih sjetiti. Kada je nedavno gostovao u showu kod Ellen DeGeneres, ona je KJ Apu postavila na 'vruću stolicu' i zasipala ga zanimljivim pitanjima, od toga kako miriše Cole Sprouse do toga tko se od glumaca u seriji najbolje ljubi. Odgovor bi te mogao iznenaditi. Nije nijedna djevojka u pitanju već – Joaquin! 'Rob Raco (Joaquin). On je jako dobar u ljubljenju. Definitivno  je bolji od svih djevojaka', rekao je KJ Apa.


Šala ili ne? Zna se kako se kaže, u svakoj šali ima malo istine. A ako ste zaboravili da su se njih dvojica poljubili, to je bilo u 3. sezoni.


Pogledaj što je sve još KJ Apa otkrio dok je igrao 'Burning Questions', bilo je zanimljivo.


Foto: Imdb/ YouTube/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Netflix ne staje! Izašao je trailer za tinejdžersku romantičnu komediju s KJ Apaom u glavnoj ulozi

Glavni glumci iz Riverdalea predviđaju: Kada serija treba završiti i što bi se moglo dalje događati

Preslatki glumac KJ Apa poznat je svima kao Archie iz Riverdalea - sada saznaj još 13 cool činjenica o njemu!

ljubljenje kj apa archie najbolje ljubi riverdale