Slika nije pronađena

'Riverdale' izlazi već toliko dugo da smo nekoliko puta prekinuli i opet počeli s gledanjem, više iz navike nego zato što je dobra radnja. Kako idu dalje sezone, postaje sve manje i manje zanimljivo, ali ne možemo prestati gledati.

Peta sezona 'Riverdalea' je krenula s izlaženjem, došlo je 10 epizoda – i onda je sve stalo. Obično su znali imati pauzu od nekoliko tjedana ili mjesec dana, ali ovog je puta ta pauza trajala toliko dugo da smo pomislili da je možda i kraj. Ali nije! Za sve je još jednom kriva korona zbog koje su se snimanja morala pomicati i otkazivati. 'Riverdale' se uskoro vraća, a sada je izašao i trailer za 11 epizodu koja izlazi kroz par tjedana, točnije 11. kolovoza.

U epizodama pete sezone koje su do sada izašle se već dogodilo toliko čudnih stvari da nas živo zanima što će biti dalje. Evo i malog podsjetnika ako ste zaboravili. Glavni su likovi odrasli, završili školovanja, otišli svatko na svoju stranu, ali zbog niza događaja, svi su se opet nekako u isto vrijeme našli u Riverdaleu. Pojavili su se čak i vanzemaljci! Novi trailer otkriva da su oteli Jugheada i da se vratio 'promijenjen', a Cheryl i njena mama su osnovale svoj vjerski kult. Pa ipak, najzanimljiviji je kraj gdje Betty njena mama kaže 'samo ga ubij' - koga? S obzirom da se radi o 'Riverdaleu' može biti bilo tko, čak i Jughead!

Morat ćemo čekati dva tjedna da saznamo više, a nakon toga bi epizode opet trebale redovito izlaziti svaki tjedan.

Pogledajte još:

Zvijezde filma 'To All The Boys' i serije 'Riverdale' uskoro gledamo u romantičnoj komediji na Marsu

Tajne 'iza scene' sa snimanja 'Riverdalea': Glumci su otkrili 13 tajnih pikanterija i zanimljivosti

Zaustavljeno snimanje druge sezone 'Bridgertona' – obustavlja se na neodređeno vrijeme

serija nove epizode Netflix riverdale

Još vijesti