Slika nije pronađena

KJ Apa, Cole Sprouse, Lili Reinhart i Camila Mendes su imali nešto za reći. Ovo su njihova predviđanja o tome što će se dalje događati s likovima koje glume, a imaju i mišljenje o tome kada serija treba jednom zauvijek biti gotova.

Likovi iz Riverdalea u novoj, 4. sezoni, završavaju srednju školu i spremaju se za fakultete. Znači li to da napuštaju Riverdale i znači li to da serija možda završava brže nego što je itko očekivao? To za sada još nitko ne zna, ali glumci imaju predviđanja o tome što bi se moglo dalje događati s likovima koje glume. Etonline je pitao glavnu četvorku KJ Apu, Colea Sprousea, Lili Reinhart i Camilu Mendes: 'Sada kada likovi završavaju srednju školu, koliko još dugo mislite da će se Riverdale nastaviti?'.

Kj Apa (Archie)


Ako se pita KJ-a, Riverdale bi trebao ići dalje do kad ga god fanovi žele gledati. Dobro je naglasio da se serija ne zove 'Riverdale High', već samo 'Riverdale', zbog čega ne vidi zašto se ne bi mogla nastaviti i nakon što likovi završe srednju školu. U šali je dodao i da će možda Archie pasti godinu pa.

Cole Sprouse (Jughead)


Cole također ne vidi zašto bi serija trebala završiti sa završetkom srednje škole glavnih likova, već se samo nada da će i u seriji likovi u sljedećim sezonama stariti i odrastati. Zanima ga kako će serija dalje ići i  hoće li se producenti poigrati upravo tom idejom – odrastanjem.

Lili Reinhart (Betty)


Lili ne zna ni sama što bi bilo najbolje da se dalje događa u Riverdaleu. Iako će glavni likovi završiti srednju školu i trebali bi otići svatko na svoju stranu, na različite fakultete, smatra da postoji i dobra šansa da se serija nastavi i to na dosadašnjem mjestu radnje. Kako je ispričala, svatko od likova ima razlog za ostati u Riverdaleu jer imaju nedovršenih poslova. 'Čini se kao da će možda svi imati potrebu ostati i pobrinuti se za stvari kao što su njihove obitelji ili poslovi. Veronica ima, koliko, 12 poslova koje vodi. Mislim i da Betty želi ostati tamo gdje joj je mama, barem još neko vrijeme. Imaju stvari za razriješiti. Imam osjećaj da će svi uzeti jednu slobodnu godinu prije faksa.', ispričala je za etonline.com.

Camila Mendes (Veronica)


Ni Camila ne misli da bi serija trebala završiti sa završetkom srednje škole. Po njoj je Riverdale serija o životu i odrastanju i htjela bi vidjeti gdje će dalje nakon srednje život odvesti likove. 'Možda bi trebao završiti tako da netko ima dijete. Tko zna!', zaključila je Camila.


Olakšanje za fanove je da nitko od glavnih likova ne misli da bi serija trebala završiti nakon ove sezone, jer to može značiti samo dobre stvari.

Foto: Imdb

M.T.

Pogledajte još:

[SPOILER ALERT] Napušta li to Cole Sprouse 'Riverdale'?! Srca će definitivno biti slomljena

Teorija fanova da je 'Riverdale' samo u Jugheadovoj glavi zapravo ima smisla! Otkrij zašto...

KVIZ: Koliko stvarno dobro poznaješ seriju Riverdale?

serija glavni glumci Netflix predviđanja riverdale