Aaron Taylor-Johnson

Nakon što je Daniel Craig otišao u mirovinu, postavilo se pitanje tko će biti James Bond nove generacije?

Britanski mediji pišu da su producenti odlučili kako će novog agenta 007 utjeloviti glumac Aaron Taylor-Johnson.

Ovaj 32-godišnjak poznat po ulogama u filmovima „Ana Karenjina“, „Godzilla“ i „Avengers, Age of Ultron“, nametnuo se kao najbolji izbor među jakom konkurencijom.

Navodno su u igri bili Robert Pattinson, Henry Cavill, Tom Hardy, James Norton, Idris Elba i Chiwetel Ejiofor. No, nakon što je Aaron u rujnu bio na audiciji, navodno je impresionirao producenticu serijala Barbaru Broccoli te su šuškanja o tome kako je uloga njegova, sve glasnija.

Britanci su oduševljeni ovim tračem, jer kako njihovi mediji pišu, Aaron je sve ono što novi James Bond treba imati. Ima izgled, šarm i privlačnost, djeluje pomalo misteriozno te vjeruju da će izgledati savršeno kad uskoči u Bondovo odijelo.

 

 

No, ako si mislila da je ovaj slatkiš slobodan, morat ćemo te razočarati.
Naime, Aaron je u sretnom braku i ima dvoje djece. Njegova supruga Sam Taylor-Johnson je producentica i režiserka. Oni su se upoznali 2008. na snimanju biografskog filma o Johnu Lennonu, koji je Sam režirala. Njemu je tada bilo 18, a njoj 42.

Pa iako je veza izazivala razne komentare zbog velike razlike u godinama, par je uplovio u bračne vode 2012. Ove su godine proslavili 10 godina braka, a na svojim instagram profilima par je dao uvid obožavateljima kako je izgledala obnova zavjeta.

 

 

Iako je Daniel Craig rekao da bi sljedeći James Bond trebao biti stariji glumac s puno iskustva, kako bi mogao vjerodostojno odigrati ulogu tajnog agenta i zavodnika, čini se kako je konačan izbor mladi Aaron. 

Možeš li zamisliti Aarona u ulozi Jamesa Bonda?

Ukupno glasova:

Aaron Taylor-Johnson novi James Bond Agent 007 sam taylor-johnson parovi s velikom razlikom u godinama Idris Elba robert pattinson Henry Cavill Tom Hardy James Norton

Još vijesti