Galerija Sumrak - 3 Sumrak - 1 Sumrak - 2 +4 Sumrak - 4

Iako je nama sada nezamislivo da bilo tko bude Edward Cullen osim Roberta Pattinsona, ovaj glumac skoro nije dobio ulogu zbog jednog razloga koji ti vjerojatno nikada ne bi pao na pamet.

„Sumrak“ slavi 15 godina postojanja. Da, prvi film iz serijala izašao je prije točno 15 godina! Iako je prošlo već toliko, filmovi su i dan danas popularni i svi znaju tko su Edward i Bella. Robert Pattinson je ovih dana opet u centru pažnje jer su on i Suki Waterhouse objavili da očekuju svoje prvo dijete! S obzirom na tu vijest i činjenicu da „Sumrak“ slavi toliko veliku godišnjicu, počelo se opet pričati o njegovoj najpoznatijoj ulozi, Edwardu.

Sumrak Glumci koje smo skoro gledali kao Edwarda Cullena u „Sumraku“ umjesto Roberta Pattinsona

Redateljica „Sumraka“ Catherine Hardwicke je otkrila da je bilo problema oko uloge Edwarda i da Summit Entertainment, produkcijska kuća koja je radila na filmu, nije htjela Roberta kao Edwarda i trebalo je nagovaranja da to prihvate. Razlog zašto ga nisu htjeli za ovu ulogu? Smatrali su da nije dovoljno zgodan za tu ulogu.

Ovaj će razlog biti vjerojatno prilično iznenađenje za ljubiteljice filma i Roberta. Pogotovo jer se zbog filma hrpa cura i zaljubila u njega. Ipak, produkcijska kuća nikako nije bila uvjerena u njegovu atraktivnost. Kada je došao na audiciju, imao je prilično lošu frizuru, nije bio u formi i čak je došao i sa zamazanom majicom. Sve to nije pomoglo. No, redateljica je imala vjere da ga mogu transformirati i zauzela se za njega. Izgleda da je bila u pravu!

Robert Pattinson je skoro dobio otkaz jer je za ukus redatelja bio previše emo Stvari o „Sumraku“ koje ne znaju ni najveći fanovi: 12 neočekivanih koje su se događale iza scene

sumrak robert pattinson Edward Cullen skoro nije dobio ulogu zanimljivost o sumraku

Još vijesti