Sumrak - 3

'Sumrak' je i dalje jako poznat serijal koji još uvijek ima brojnih obožavatelja koji ga iznova gledaju. No, i on ima nekih čudnih situacija koje nismo odmah možda primijetili, a i sam Robert Pattinson je potvrdio koje su njemu stvari čudne u 'Twilightu' i usporedio ga je s nekim drugim filmovima.

'Sumrak' je definitivno jedan od najpopularnijih serijala o zanimljivoj priči vampira, ali i ona ima ponekih čudnih situacija tijekom svih nastavaka koje možda nismo odmah primijetili, piše ScreenRant. Robert Pattinson u svim nastavcima glumi Edwarda Cullena, odnosno jednu od glavnih uloga, ali je čak i on priznao neke stvari koje su mu čudne u ovom filmu i usporedio ga je s filmom 'The Notebook'. Uz to, postoje i neke druge, čudne situacije iz 'Twilighta' koje on nije spomenuo.

1.Edward je veliki kontrol frik
Koliko god Edward i Bella bili romantični i zaljubljeni u filmu, može se reći kako je Edward pravi kontrol frik koji nadzire svaki njezin korak. Bez obzira na to što se oni bezuvjetno vole, to je neki prvi red flag i dokaz za toksičnu vezu u kojoj se oni nalaze.

via GIPHY


2.Bella totalno ignorira svoje prijatelje

Tijekom svih nastavaka ovog serijala, Bella naočigled ignorira sve svoje prijatelje koji joj u svakoj situaciji žele pomoći i dati savjet. Osim toga, kada su ona i Edward počeli hodati, Bella je svoje prijatelje u potpunosti izbacila iz svojeg života i od tada joj se sve vrti oko Edwarda.


3.Nedostatak kemije između Edwarda i Belle

Edward i Bella se čine kao da se sviđaju jedno drugome, ali ipak nedostaje kemije i strasti među glavnih glumcima koji su istovremeno i u vezi. Čak možda i veću strast pokazuje Jacob prema Belli, u odnosu na Edwarda, ali i ona prema njemu. Može se reći kako je i njihov prvi poljubac bio čudan i bez kemije.

4.Scena gdje se Bella poreže na papir

Scena u kojoj se Bella poreže na papir možda na prvi pogled izgleda normalno, ali kada malo bolje razmislite, nema smisla. Naime, ona se je porezala na papir pokraj Jaspera kojeg je privukla njezina krv i želio ju je napasti. No, nema smisla da Edward, koji je najmlađi vampir, se može kontrolirati, a zašto onda ne bi mogao i Jasper? Kod ove situacije se djelomično slaže i Edward koji spominje kako se film razlikuje od drugih, za primjer je naveo 'The Notebook', jer nije tipičan romantičan film već se ovdje radi o vampiru koji želi napasti svoju curu zbog krvi, piše Teen Vogue. No, i mi se slažemo s Edwardom, pomalo čudna priča.

 
5.Čudno lice njihove kćeri

Edward i Bella imaju kćer Renesmee za koju su redatelji htjeli da izgleda puno zrelije nego što zapravo je. Trebala je izgledati zrelije i inteligentnije od ostale djece, tako da su joj i izgled prilagodili toj ideji, no, ona na kraju izgleda čudno i creepy, a ne kao dijete koje je zrelije od drugih.

via GIPHY

6.Edward promatra Bellu kad spava i to prije nego što su postali par

Još jedna situacija u kojoj Edward ispada čudak je ta da joj je provalio u sobu, usred noći i gledao je dok ona spava i to sve dok oni još nisu bili zajedno! U nekim drugim romantičnim filmovima bi se on možda prikazao kao čudan, dok je ovdje to bilo 'normalno' i u skladu s njegovim likom. 

7.Razlika u godinama između Edwarda i Belle

Bez obzira na to što je Edward vampir, ima puuuno previše godina više od Belle. Ta razlika možda nije očita u izgledu, s obzirom na to da je on vampir, ali se ovdje radi o zaista prevelikoj razlici u godinama.

via GIPHY

8.S obzirom na sve nastavke, kraj je ipak presretan

Obožavatelji su možda više očekivali od samog kraja i kako će se ovaj serijal završiti. Koliko god sretni završetci bili dobri, mnogi su očekivali masivnu borbu i tučnjavu, dok na kraju nije bilo nikakve tučnjave i svi su živjeli sretno do kraja života. Nakon svih nastavaka, očekivala se neka akcija barem na kraju samog serijala.

Pogledajte još:

Osam situacija iz 'Sumraka' koje uopće nemaju smisla – a koje su samo pravi fanovi skužili

Kojem ste liku iz 'Sumraka' najsličniji po osobnosti? Ovo je novi viralni kviz koji svi rješavaju

Autorica 'Sumraka' otkrila kakve ima planove s ovim serijalom – fanovi će biti presretni!

sumrak saga robert pattinson twilight film

Još vijesti