robert pattinson i suki waterhouse

Nema drama, nema izljeva ljubavi u javnosti, zajedničkih fotki na Instagramu, ništa! Robert Pattinson i njegova cura su onaj par koji se drži podalje od svjetla reflektora, i to toliko dobro da puno ljudi niti ne zna da su zajedno.

Robert je u centru pažnje zbog uloge u novom 'Batmanu', a jedno od glavnih pitanja koje zanima obožavateljice je ima li djevojku. Tu i tamo ih paparazzi uhvate zajedno, ali iz tih fotki ne bi nitko zaključio da su zajedno, jer jednake su šanse i da su prijatelji. Pa ipak, Robert Pattinson je u vezi već preko tri godine! Svi su znali za njegovu vezu s Kristen Stewart, par koji su svi fanovi 'Sumraka' apsolutno obožavali. Međutim, nakon njihova prekida, ljubavni im se život utišao i nisu više toliko bili u centru pozornosti. Ne zato što nisu u vezi, već zato što svoje ljubavne odnose drže privatnima. Pogotovo Robert Pattinson, koji čak nema ni Instagram gdje bi tu i tamo mogao podijeliti koji selfi s curom. Pa ipak, ima djevojku, a ona je poznati model Suki Waterhouse.

Osim modelinga, bavi se i glumom i pjevanjem, ali ipak, najviše je poznata upravo kao model. Zbog toga što im je veza toliko privatna, mnogi nisu niti znali da su zajedno, pogotovo toliko dugo koliko jesu.

Kako su prije ove, oboje imali veze koje su bile pod svijetlima reflektora, on s Kristen, a ona s Bradleyjem Cooperom, nije čudno da su ovu odlučili držati samo za sebe. Pa ipak, ako si mislila da je novi Batman još uvijek solo, izgleda da nije.

Pogledajte još:

Najkraće veze slavnih: Svi smo i zaboravili da su ovi parovi bili skupa! A za neke niti nismo znali

Sin Davida Beckhama usred drame: Pozirao za časopis u golišavom izdanju, a ima samo 17 godina

Bivša cura Bake Praseta oduševila sve svojim talentom – fanovi nisu imali pojma o ovoj Anjinoj strani

Djevojka celebrity robert pattinson U vezi

Još vijesti