sumrak i harry potter

Glumci imaju svoje male tajne koje oko gledatelja vjerojatno nikada ne bi primijetilo dok gledamo filmove. Ovaj detalj koji je otkrio Robert Pattinson da spaja Edwarda i Cedrica definitivno nema šanse da bi ikada sami skužili.

Na prvu ćeš sigurno i ti pomisliti: 'nema šanse da su Edward Cullen i Cedric Diggory na bilo koji način povezani', ali Robert Pattinson tvrdi da jesu i da ih povezuje jedan tajni detalj koji je unio u obje uloge. Nisu povezani pričom, to bi bilo ludo! U nedavnom intervjuu koji je dao za GQ časopis, Rob je otkrio puno totalno neočekivanih stvari, a jedna od onih koje su fanovima zapele za oko je poveznica između ova dva lika. Edward i Cedric su trenutno njegove dvije najpoznatije uloge, a sada je otkrio da se ta oba lika u filmovima pojavljuju na isti način – tako da skoče s drveta. I to se nije dogodilo slučajno.

Na snimanju 'Harryja Pottera', to je bila njegova ideja koja se svidjela redateljima i dospjela u film, a kasnije je kod snimanja 'Sumraka' ponovio isto. Ako je netko slučajno zaboravio, Cedric se u 'Harryju Potteru' pojavljuje po prvi put u 4. nastavku, i prvi ga put vidimo kada se on i njegov tata pridružuju Weasleyjima na 'Quidditch World Cupu'. Isto ima prvo pravo predstavljanje u 'Sumraku' kada se otkrije Belli u šumi. Iako ga u ovom filmu vidimo i ranije, ovo je scena gdje joj otkriva što je i zato se to smatra njegovim prvim predstavljanjem.

Čemu tako dramatično pojavljivanje? Robert nema razlog, jednostavno se tako osjećao. Hoće li to ponoviti i u 'Batmanu'? Tko zna! S Robertom je izgleda sve moguće.

Pogledajte još:

Stigle su nominacije za Oscara: Ovo su filmovi koji su nominirani u glavnoj kategoriji - za najbolji film

'Sumrak' je zapravo trebao biti film skroz drugog žanra – i bitan je lik trebao odmah umrijeti

Dumbledore je zapravo zli spletkaroš? Nova Harry Potter teorija dobro će uzdrmati svakog fana

Filmovi sumrak robert pattinson harry potter Poveznica

Još vijesti