Slika nije pronađena

Harry je glumio u filmu 'Dunkirk' Christophera Nolana, najpoznatijeg po režiranju filmova o Batmanu i brojnih filmskih hitova (npr. 'Interstellar', 'Nesanica' i 'Dečko, dama, kralj, špijun'), a pričanja da bi Harry mogao postati novi James Bond su započela nakon što su procurile informacije da bi Nolan mogao preuzeti redateljsku palicu.


Za sada je potvrđeno samo da će Daniel Craig zadržati ulogu agenta 007 u idućem filmu koji će na filmska platna doći u studenom 2019. godine i da će mu to biti peta i posljednja uloga u filmovima o Jamesu Bondu. A sljedeći nastavak je planiran za 2022. godine, kada će Harry imati 28 godina.

A budući da je Harry primio hrpu pohvala za svoj angažman u 'Dunkirku', ova mogućnost nas ne iznenađuje previše – 'Harry to može. Ako žele mlađeg Bonda, zašto ne? On ima sve što treba', rekao je montažer filmova o Batmanu i filmova 'Spectre' i 'Dunkirk', Lee Smith.

'On je izniman talent i jako je prirodan pred kamerom. Kad ga vidite, mislite da imate posla s čovjekom koji ima godine iskustva. Nikad ne biste pomislili da mu je 'Dunkirk' prvi film. Ja nisam imao pojma tko je Harry, ali mi je kći objasnila da ne možeš biti slavniji od Harryja Stylesa. No, on je zbilja dobar i karizmatičan dečko. Ako se odluči za glumu, ne mogu ni zamisliti da u tome ne bude odličan' objasnio je Lee za Daily Star.


No, nismo sigurni ima li Harry u planu razvijati svoju glumačku karijeru – podsjetimo, neposredno nakon snimanja filma 'Dunkirk', Harry je izjavio da je veoma sretan što je bio dio ekipe. 'Ovo iskustvo bih ponovio, ali to će vjerojatno biti jedini film u kojem ću glumiti', rekao je član nekadašnje megapopularne grupe One Direction.

Ako ipak pristane glumiti, bit će uvjerljivo najmlađi James Bond – do sada su ga utjelovili redom: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Peirce Brosnan i Daniel Craig.

I iako nama zvuči sasvim dobro ideja da Harry bude novi agent 007, mišljenja javnosti su podijeljena.






Foto: Profimedia/Twitter


M.Z.

Pročitajte još:

Harry Styles je znanstveno dokazano savršen - pogledajte tko se još našao u top 10

Svima je neodoljiv: celebovi koji su ludi za Harryjem Stylesom

Stiže film koji jedva čekamo - hoćete li gledati Harryja Stylesa i 'Dunkirk'?

james bond Daniel Craig Christopher Nolan Harry Styles Agent 007 film

Još vijesti