Harry & Meghan

Već sigurno znaš da članovi kraljevske obitelji imaju posebna pravila kojih se moraju držati, a neka od njih su itekako čudna. Nama je drugima nezamislivo da ovih 6 stvari odjednom više ne smijemo raditi.

Novi dokumentarac o Harryju i Meghan dobio je većinom negativne reakcije. Iako mu je bila namjera pokazati ih u dobrom svjetlu i podignuti im popularnost, zapravo je pomogao ljude još više okrenuti protiv njih. Meghan je samu sebe prikazala na prilično loš način i dala do znanja da problem u palači očigledno nije bila njena boja kože, već njene manire, kojih nema. Tako barem kažu komentari ljudi koji su već pogledali ovaj novi Netflixov dokumentarac. Većina je zgrožena i misle da bi bilo bolje da se dokumentarac ni nije dogodio. Bez obzira na tvoje mišljenje o Meghan Markle, činjenica je da joj se život promijenio za 360 stupnjeva kada je postala član kraljevske obitelji. Takav život nije za svakoga jer dolazi s cijelim setom pravila. Neka je lakše za slijediti, a neka su prilično čudna i rigorozna. U dokumentarcu i ranijim intervjuima je otkrila 6 normalnih stvari koje kao član kraljevske obitelji nije smjela raditi.

1.Nije smjela imati kod sebe svoju putovnicu, vozačku ni ključeve
U intervjuu koji je dala za Oprah Show još 2021. godine, rekla je da nakon vjenčanja, ove tri stvari više nije smjela imati kod sebe. Putovnicu, vozačku i ključ je morala predati i da zbog toga nije mogla otići te da se osjećala kao da je zarobljena u palači. Liga monarhista Kanade je rekla da je razlog predavanja svih tih stvari vjerojatno da bi bile na sigurnom i da sve bude lakše spremno i organizirano kada se ide na put. Što je stvarno bio slučaj, tko zna, ali činjenica je da članovi kraljevske obitelji ove stvari nemaju kod sebe.

2.Nije smjela na vjenčanje pozvati najbolju prijateljicu
Ashleigh Hale je njena best frendica, a kako je rekla u dokumentarcu, savjetovali su ju da nije dobro da ju pozove na vjenčanje. Ashleigh je kći od Samanthe Markle, Meghanine polu-sestre s kojom si nije dobra. Nisu htjeli da pozove Ashleigh jer bi bilo teško za objasniti zašto su pozvali nju, a ne i njenu majku.

Slika nije pronađena Bi li se mogla hraniti kao član kraljevske obitelji? Ovo je 8 čudnih navika i pravila za hranu koje imaju

3.Nije smjela nositi odjeću baš bilo koje boje
Kada se radilo o nekom javnom pojavljivanju nije mogla baš odabrati koju je god odjeću htjela. Osim što je naravno trebala izgledati elegantno, bilo je restrikcija i po pitanju boje. Nije smjela nositi istu boju koju će nositi kraljica ili bilo koji drugi stariji član kraljevske obitelji. Oni su imali prvi prednost biranja boja.

 

 

4.Nje smjela samo tako poslati poruku kome god želi, kad god želi
Sve se kontrolira, svaki korak, svaka radnja. Koliko puta u danu ti pošalješ nekome fotku, bilo selfie ili nešto fora što vidiš? Ako si član kraljevske obitelji, toga nema. SVE se kontrolira, od slanja fotografija do slanja tekstualnih poruka.

5.Nije imala kontrolu nad svojim novcem
Kraljevska obitelj dobiva prihode na nekoliko načina i ne smiju zarađivati sa strane. Tako ista ta kraljevska obitelj i ima kontrolu nad svim novcem, svakog njenog člana. Nitko od njih nema svoju karticu kojoj samo on ima pristup i s kojom se može koristiti kako želi. Uvijek postoji netko iznad tko će biti zadužen za financije.

 

 

6.Nije smjela dobiti pomoć za održavanje mentalnog zdravlja jer „kako bi to izgledalo“
Meghan je u intervjuu za Oprah rekla da je priznala kako se osjećala loše i da je otvoreno rekla kako misli da treba otići popričati s nekim stručnjakom. Taj joj je zahtjev bio odbijen jer to ne bi izgledalo dobro za palaču. Mentalno joj je zdravlje bilo sve lošije i lošije, a pomoć nije smjela potražiti jer su se bojali kako će to izgledati javnosti.

Slika nije pronađena Trikovi kojima se služi kraljevska obitelj kako bi se što više svidjeli drugima - počni ih koristiti i ti

kraljevska obitelj harry & meghan princ harry Meghan Markle zabrane što ne smiju raditi član kraljevske obitelji stroga pravila

Još vijesti