Slika nije pronađena

Kraljevsko dijete je napokon tu. Vijest o tome da je Meghan Markle rodila ovih dana obišla je cijeli svijet. A fanovima Riverdalea nešto je zanimljivo zapelo za oko.

Dijete princa Harryja i Meghan Markle napokon je došlo na svijet! Trebalo je nekoliko dana da otkriju ime novog kraljevskog djeteta, a sada, nekoliko dana nakon rođenja, ime je otkriveno. Sina su odlučili nazvati Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Naravno, fanovi serije Riverdale su izgubili pamet kada su shvatili da novo kraljevsko dijete dijeli ime s glavnim likom iz njihove omiljene serije. Odmah su se počeli šaliti na račun toga da su Meghan i Harry zapravo potajno veliki fanovi Riverdalea.

Istina je dakako malo drugačija. Za ime Archie odlučili su se kako bi odali počast pokojnoj princezi Diani, Harryjevoj majci jer jedan od njenih predaka bio je Archibald Campbell, deveti grof od Argylla, tako barem nagađaju Britanci. Ništa nije potvrđeno od strane kraljevske obitelji za sada, ali ova teorija je vjerojatnija od one fanova Riverdale. No, to ih nije spriječilo da se na Twitteru ne šale na račun kraljevske obitelji i nove bebe. U prilog fanova ide i to što uz ime, s likom iz Riverdalea, kraljevsko dijete bude vjerojatno dijelilo i boju kose! Isti Archie!


Uključili su se čak i službeni Twitter računi Netflixa Canada i Archie Comics, stripovi po kojima se Riverdale i snima.Foto: Imdb/ Twitter


M.T.

Pogledajte još:

Instagram profil od princa Harryja i Meghan srušio je Guinnessov rekord! I to u roku od 6 sati

Preslatki glumac KJ Apa poznat je svima kao Archie iz Riverdalea - sada saznaj još 13 cool činjenica o njemu!

One su mračne i nastale su po knjigama ili stripovima! Ako voliš Riverdale, moraš pogledati i ovih 15 serija

ime kraljevsko dijete rođenje princ harry Meghan Markle riverdale

Još vijesti