Kate Middleton i Meghan Markle

Ako želiš mirisati kao da si iz kraljevske obitelji, sada ćeš to i moći. Očekivano, parfemi koje voli kraljevska obitelj nisu jeftini.

Zar si uopće i očekivala da će kraljevska obitelj koristiti parfeme koji su cijenom pristupačni? Naravno da su njihovi favoriti parfemi koji su u višem cjenovnom rangu. Svaka članica ove obitelji ima svog favorita. One uvijek izgledaju tako elegantno pa su u takvom smjeru i njihovi parfemi. Iako sigurno nose više različitih parfema, sada ti izdvajamo one za koje se govori da nose najviše i da su im omiljeni. Kako to mirišu Kate Middleton i Meghan Markle? Koji je parfem obožavala princeza Diana, a kako je mirisala i kraljica Elizabetha?

Stavljanje parfema Kako da ti se parfem osjeti na koži što dulje: Uz ovih 7 trikova ćeš mirisati cijeli dan

Kate Middleton
Sigurno si čula za Jo Malone parfeme. Točnije, ako ćemo biti precizni, ovo su kolonjske vode. Na glasu su kao super luksuzni, a njihov miris Orange Blossom je favorit princeze Kate. Ovo je divni cvjetno-citrusni miris čija je jedina mana da se neće na koži osjetiti čitav dan jer ipak se radi o kolonjskoj vodi pa ga je pametnije pošpricati na odjeću jer se tako duže osjeti. Jeftinija verzija ovog parfema mogao bi biti Zarin pod nazivom Fleur d'Oranger.

 

 

Meghan Markle
Kao i Kate, Meghan Markle također voli Jo Malone mirise, ali njen je favorit Wild Bluebell. Ovo je jedan tipičan cvjetni miris koji je sladak, ali ne toliko da te guši svojom slatkoćom. Lagan je i idealan za svaki dan, pogotovo za proljeće. Kada ga pomirišeš, bit će ti jasno zašto ga Meghan toliko voli.

 

 

Princeza Diana
U svojoj je knjizi princ Harry opisao kako je mirisala njegova mama, princeza Diana. Zapravo mu je ta bočica parfema pomogla da se nosi s njenom tragičnom smrću. Omiljeni joj je parfem bio Van Cleef & Arpels First. I Diana je voljela cvjetne mirise! Ovaj parfem nije tako lako za pronaći danas jer se više nažalost ne proizvodi.

 

 

Kraljica Elizabetha
A kako je mirisala sama kraljica? Imala je favorita kojeg je koristila godinama, toliko joj je bio dobar. To je bio Guerlain L'Heure Bleue, puderasti cvjetni parfem koji je jako specifičan i drugačiji. Neke će oduševiti, nekima će biti jako loš, zato ga je pametnije prije kupnje isprobati, a ne kupovati na slijepo. Ali ako ga je kraljica toliko obožavala, mora da je dobar.

 

 

Kupovina parfema Parfemi s kojima možeš upgrejdati svoju kolekciju: 10 parfema do 30 eura idealni za svaki dan

parfemi britanska kraljevska obitelj omiljen parfem Kate Middleton Meghan Markle princeza diana Kraljica Elizabetha kako miriše kraljevska obitelj parfemi favoriti

Još vijesti