Slika nije pronađena

Osim pravila koja imaju i kojih se moraju držati kada je u pitanju hrana, isto tako imaju i neke čudne navike koje si mogu dozvoliti – jer ipak su kraljevska obitelj. Ovo su 8 najčudnijih pravila i navika, a neka bi nam teško pala da ih se moramo pridržavati.

Njihov je život prilično drugačiji od našeg na različite načine, a jedan je i to kako se hrane i što jedu. Naravno da mogu dobiti sve što požele, ali samo ako nije neka hrana koju im je zabranjeno jesti, jer vjerovali ili ne, članovi kraljevske obitelji imaju listu stvari koje se ne smiju pronaći na njihovom tanjuru. Uz to, imaju i neke malo neobične načine kako jedu normalna jela. Kada se sve to spoji, dobijemo popis od 8 čudnih navika hranjenja koje ima kraljevska obitelj.

1.Kraljica jede hamburgere bez peciva

Ono što smo naučili dok smo ovo pisali je da kraljica voli jesti svoju hranu uz pomoć noža i vilice, bez obzira o kojoj se hrani radilo. Pa je isto tako slučaj i s hamburgerom. Voli s vremena na vrijeme jesti burgere, ali kako jede uz pomoć pribora, pecivo u kojem je inače burger smeta pa ga ona tako jede bez peciva.

2.Školjke su zabranjene

Jedan od morskih plodova koje kraljevska obitelj ne smije niti okusiti su školjke. One su vrlo zeznute. Od njih je moguće razboljeti se, ali i otrovati. Zato nema riskiranja i školjke su im maknute s menija. Drugi su morski plodovi dozvoljeni, a princ William i Kate Middleton često znaju uživati i u sushiju.

3.Nema češnjaka u hrani

Kraljica nije fan češnjaka, pogotovo njegovog mirisa, tako da kuhari imaju uputu da u hranu ne smiju stavljati češnjak. Zbog toga što ga ona ne voli, u cijeloj Buckinghamskoj palači, nema za nikoga češnjaka. Da je ovo živa istina potvrdila je i bivša kraljevska kuharica.

4.Za večeru nema ugljikohidrata

Nema krumpira, tjestenine niti riže na tanjurima kada je vrijeme za večeru, što i nije tako loše pravilo. Iako su to sve dodaci koji su fini i koje volimo, nije ih dobro jesti navečer jer mogu i teško sjesti na želudac, ali i nije ih dobro baš previše konzumirati.

5.Nitko ne smije početi jesti prije kraljice

Tko god da sjedi za stolom za kojim je i kraljica, nitko ne smije krenuti jesti prije nje. Ali to nije sve. Isto tako, kada ona prestane jesti, trebaju prestati jesti i svi drugi. Bez obzira na to jesu li pojeli ili ne, ako je kraljica gotova s jelom, moraju biti gotovi i drugi.

6.Kraljica jede bananu nožem i vilicom

Jednako kao i burgere, kraljica i bananu jede na svoj malo neobičan način. Dok ćemo joj mi normalno skidati koru malo po malo i jesti, kraljica ima malo drugačiji način. Prvo, uz pomoć noža i vilice odreže i donji i gornji vrh banane, a nakon toga, i dalje uz pomoć pribora, razreže i rastvori koru. Nakon toga, 'normalno' bananu reže na male komadiće i jede.

7.Gdje god dođe kraljica, tamo treba biti čokoladne biskvit torte

Ovo je pravilo koje nam se itekako sviđa. Britanska je kraljica veliki fan čokoladne biskvit torte. Toliko veliki fan da je ovo nešto što jede svaki dan! Tako da, kada ima na rasporedu neki put ili odlazak u neki drugi grad ili državu, tamo ju treba čekati čokoladna biskvit torta.

8.Kraljica jede voće iz Tupperware posuda

Možda bismo pomislili da kraljica jede svoje obroke iz fensi zlatnih tanjura optočenih dijamantima ili nečeg sličnog, činjenica je da neke stvari ipak jede kao i svi mi ostali – iz plastičnih posudica. Ima svoju žutu Tupperware posudicu iz koje jede voće.

Pogledajte još:

Trikovi kojima se služi kraljevska obitelj kako bi se što više svidjeli drugima - počni ih koristiti i ti

Neobične zabrane: Aktivnosti koje kraljevska obitelj NE SMIJE raditi, ali ti smiješ! Poput igranja Monopolyja

[OMG] Camila Cabello je stvarno shameless! Priznala je da je ukrala nešto iz kraljevske palače – što?

kraljevska obitelj velika britanija pravila Hrana jelovnik

Još vijesti