Slika nije pronađena

Meghan Markle, bivša glumica i celebrity zvijezda, a danas vojvotkinja od Sussexa, će biti izvršna producentica serije koju snima u suradnji s Netflixom! U tome će također sudjelovati njezin suprug Harry, a njihova obiteljska tvrtka Archewell Productions je potpisala višemilijunski ugovor s Netflixom za proizvodnju ove nove serije.

Meghan i Harry sada su roditelji dvoje djece, Archija i Lilibet te imaju tisuće obožavatelja diljem svijeta posebno nakon što su se odvojili od ostatka kraljevske obitelji. Javnost je eskalirala nakon njihovog gostovanja kod Oprah i nakon optužbi od Meghan da u kraljevskoj palači postoji rasizam. No, oni danas uživaju na 'slobodi', izvan kraljevske palače, sa svoje dvoje djece i najavljuju svoju novu animiranu seriju u suradnji s Netflixom gdje će Meghan biti izvršna producentica.

Serija je najavljena od strane tvrtke Archewell Productions koja je u vlasništvu Meghan Markle i princa Harrya. Animirana serija će se bazirati na pustolovinama mlade 12-godišnjakinje, a njezin lik će biti nadahnut utjecajnim ženama iz povijesti. Njihove obožavatelje je oduševila najava njihove serije te s nestrpljenjem čekaju da ju Netflix počne distribuirati!

Pogledajte još:

Trikovi kojima se služi kraljevska obitelj kako bi se što više svidjeli drugima - počni ih koristiti i ti

Instagram profil od princa Harryja i Meghan srušio je Guinnessov rekord! I to u roku od 6 sati

Sin princa Harryja i Meghan dijeli ime s likom iz Riverdalea – fanovi se dobro zezaju na njihov račun

kraljevska obitelj princ harry Netflix Meghan Markle

Još vijesti