Galerija Selena Gomez kao plavuša i kao brineta Bella Hadid Kim Kardashian +10 Gigi Hadid

S obzirom na ten ili boju očiju, velika većina nas ima predodžbu o tome koja boja kose nam najbolje stoji, jesu li to svjetliji i plavi tonovi ili pak tamniji i smeđi.

Definitivno je hrabra promjena kad netko iz plavuše odluči postati brineta ili obratno i kad netko napravi taj veliki korak, odmah zauzmemo stav je li odluka bila pun pogodak ili pak žešći promašaj.

No, za ovih 14 zvijezda s naše liste definitivno je teško odlučiti izgledaju li bolje kao plavuše ili brinete. Očito je da su njihovi frizeri pogodili prave nijanse, koje su savršeno pristajale njihovim licima, jer i s plavom i sa smeđom kosom izgledaju jednako dobro. 

Ako i same želite napraviti tako veliku promjenu, baš poput slavnih cura s naše liste, svakako se konzultirajte sa frizerom ili se poigrajte aplikacijama za uređivanje fotografija pa provjerite i same kako biste izgledale da se odlučite za drugačiju boju kose. 

plavuša ili brineta izgledaju dobro kao plavuše i brinete plava i smeđa boja kose plava ili smeđa boja kose zvijezde koje izgledaju super s obje boje kose promjena boje kose bojanje kose

Još vijesti