Slika nije pronađena

Ljeto je pred vratima, a većini djevojaka najdraži način pripreme za toplije dane nije u teretani ili solariju, već u frizerskom salonu. U nastavku donosimo malo inspiracije kako osvježiti svoj izgled i postići novi cool look.

Pramenovi, ombre, balayage, flamboyage… Trendovi u bojanju kose mijenjaju se iz sezone u sezonu i često je teško držati korak s najnovijim tehnikama i kompliciranim izrazima koji ih označavaju. No, onaj trend koji nikada neće zamrijeti jest bojanje kose u svjetlije nijanse tijekom ljeta. Tehnike su se kroz godine možda mijenjale, ali koncept ostaje isti. Sve djevojke žele taj svjetliji, osunčani look. Stručnjaci za bojanje kose prognoziraju kako će ove godine u salonima biti najtraženija 3 trenda koja donosimo u nastavku.

1.Krupni pramenovi oko lica

Jedan od najvećih trendova tog desetljeća bili su Ovaj trend obožavaju zvijezde i influencerice: trendsetterica Brittany Xavier odlučila se za pramenove s drastičnim kontrastom, ali vi možete posvijetliti šiške za samo par nijansi, kao što je to učinila Carli Bybel.

90-e su se vratile – ne samo u modi i šminkanju, već se taj utjecaj proširio i na trendove u bojanju i oblikovanju kose. krupne svjetlije šiške.

2.Bronde

Kylie Jenner je poznata po svojem čestom eksperimentiranju s kosom. Nerijetko se dogodi da njen look svi ubrzo požele kopirati, a ovoga ljeta Kylie se nije odlučila za ružičastu ili plavu kosu, već za koju obožavamo. Točan naziv ove boje je , to jest, . Ova boja će u trenu osvježiti vaš izgled i unijeti toplinu u vaš ten.

kosu boje meda brondekombinacija smeđe i plave kose

3.Blijedoplava

Platinasto plava (skoro bijela) kosa više nije in. Sada ju je zamijenila takozvana 'blijedoplava' nijansa. . Najbolji primjer za ovu boju kose je Sophie Turner, kojoj ova nijansa plave izvrsno pristaje uz njenu blijedu put. Međutim, ovaj trend je vrlo zahvalan jer će izvrsno pristajati skoro svima, neovisno o tenu i boji očiju.  

Ova nijansa u sebi ima puno više toplijih tonova nego platinasto plava, ali opet nije neprivlačno žuta

Foto: Instagram/ Instagram screenshot

M.B.

Pogledajte još:

Kakve će se sunčane naočale nositi ove godine? Sve samo ne obične - 6 modela će biti posebno popularno

Kako nositi ljetni make up trend koji obožavaju Kendall, Kylie i RiRi – neonske nijanse na očima?

Nakon 'ružnih tenisica' u trendu su i 'ružne sandale' – biste li nosili ovaj trend?

trendovi Kosa Frizura bojanje kose ljetni trendovi

Još vijesti